El Deportivo Ontinyent cau davant un insistent Villena CF

El Villena CF ha remuntat el 0-1 inicial, obra d’Orquín. | Foto: Alba Seguí
  • Durant la primera meitat del partit no han existit ocasions clares de gol per a cap dels dos equips.

• Orquín ha avançat els ontinyentins al minut 52 d’encontre, pujant el 0-1 al marcador.

• El Villena CF ha aprofitat els contraatacs i el baló parat per a culminar una remuntada que complica molt la situació als de la Puríssima.

La darrera derrota del Club Deportivo Ontinyent davant l’Ontinyent 1931 ja deixava l’equip de Natxo Cantó en una situació bastant complicada amb relació a l’ascens a Divisió Preferent. Hui, el resultat en Villena suposa una nova derrota per als de la Puríssima.

Tot i que el partit ha començat de manera igualada i sense ocasions clares de gol per a cap dels dos equips, el Club Deportivo Ontinyent ha vist recompensada la seua persistència, però ha hagut d’esperar a la segona part.

Després d’un primer temps on el marcador s’ha mantingut intacte, al minut set de la segona meitat (minut 52 de partit), Orquín ha aconseguit avançar a l’electrònic el Deportivo (0-1). Pocs minuts després una falta comesa sobre un jugador del Villena CF acabaria significant l’empat, ja que els locals han fet vàlid un tir lliure davant el qual res ha pogut fer Jordi Mompó (1-1).

Els minuts seguien corrent i el Villena CF deixava clar que l’empat no era suficient. Al minut 69 els alacantins han pogut aprofitar un baló a l’esquena de la defensa visitant per a posar-se per davant al marcador (2-1). Deu minuts més tard (79’), el Villena ha sentenciat el partit trobant de nou la xarxa de la porteria ontinyentina (3-0).

Segons explicaven des del Club Deportivo Ontinyent en finalitzar el partit, l’enfrontament ha acabat “amb la remuntada ja sabuda per part dels locals, que infligeixen la segona derrota de la temporada als de Natxo Cantó, que s'havien avançat al 2n temps mitjançant Orquin, però que s'han vist desbordats pels locals en jugades a la contra”.