Víctor Serra ha estat l'autor del gol ontinyentí. Foto: Vicent Gandia
  • Pinoso 3 Deportivo Ontinyent 1
  • Primer tres punts que cedeix l'equip ontinyentí esta temporada
  • L'Ontinyent 1931 és ara l'únic equip invicte de la categoria

El Deportivo Ontinyent ha perdut la seua condició d’invicte després de perdre hui diumenge davant el Pinós per 3 a 1, en partit corresponent a la quarta ronda, ajornada per temes relacionats amb la COVID-19.

Un resultat que poc esperaven després del bon inici dels homes de Nacho Cantó que han entrat millor el partit, cercant la porteria defensada per Omar. El primer a intentar-ho ha estat Cambreta qui, després de traure amb celeritat una falta, ha fet una centrada-rematada que no ha trobat porteria. Una jugada que ha precedit a la diana ontinyentina que ha iniciat Adrià, ha continuat Chorques, el baló l’ha controlat Cambreta dintre de l’àrea perquè finalment Víctor Serra haja superat a Omar. Un gol que ha culminat un bon inici dels blanc-i-negres i que ha donat pas a uns minuts de futbol travat, sense un clar dominador.

El Pinós ha avisat al minut 20 en una rematada al pal de José María després del rebuig de cap de la defensa ontinyentina a la treta d’una falta. Les jugades d’estratègia han estat l’única forma de crear perill a Javi Payá per la qual cosa calia extremar les precaucions. Tot i saber per on naixia el perill dels locals, el gol de la igualada ha arribat en una jugada a baló parat. Falta escorada que ha executat José María amb un baló que ha anat enverinant-se fins a incrustar-se en la xarxa de la porteria de Payá.  El Deportivo ha pogut aconseguir el segon en les acaballes del primer temps en una bona combinació entre Cambreta i Manel que ha habilitat a Javi Francés que sols davant Omar, però en posició forçada, no ha rematat amb nitidesa, perdent-se el cuiro a treta del cantó.

Dos grans gols del Pinós

En la segona part, els dos equips han cercat la porteria contrària, més amb el cor que amb el cap. No obstant això, quan amb més freqüència estava el Deportivo rondant la porteria rival, el Pinós s’ha avançat en el marcador, amb un golàs de Denis qui ha controlat un baló prop de la frontal, per dibuixar un arc que ha sorprés a Payà. Una meravella de finalització que ha alçat el públic dels seus seients. Quedaven vint minuts per evitar la primera ensopegada de la temporada dels homes de Nacho Cantó que han intentat empentar al rival dintre de la seua àrea, això sí, sense fer mal als metres finals. Tot el contrari que el Pinós que ha posat el cop de gràcia al minut 89 en  un baló que ha controlat Sergio Fenoll d’esquena a la porteria, s’ha regirat i ha enviat un baló bombejat que ha superat a un avançat Javi Payá.

Un gol que ha sentenciat l’encontre i que ha suposat la pèrdua dels tres primers punts de la temporada del Deportivo Ontinyent qui, amb aquest resultat, deixa a l’Ontinyent 1931 CF com a únic invicte de la categoria.

Nacho Cantó ha disposat el següent onze: Javi Payá, Pau Tortosa, Capone, Iñaki, Adri, Javi Francés, Corella, Manel, Serra, Chorques i Cambreta. També han gaudit de minuts Alex Cambra, Bernat i Mendi