El futbol li la torna al Rayo Ibense i ascendeix a Tercera RFEF en els penals

Dani, porter del Rayo Ibense, ha parat 3 penals.

650 aficionats d'Ibi s'han desplaçat a Quart de Poblet per veure el partit i animar el seu equip

Després de 90 minuts, una pròrroga i una tanda de penals, el Rayo Ibense ha pujat de Preferent a Tercera RFEF. En l’anterior temporada, una polèmica tanda de penals va privar els iberuts de l’ascens, però ara el final ha estat ben diferent. 650 aficionats d’Ibi s’han desplaçat al Municipal de Quart de Poblet, camp on s’han jugat les finals per l’ascens de Preferent a 3ª RFEF. Dani, porter del Rayo Ibense, ha sigut el gran protagonista parant 3 penals. De les comarques centrals, també ha pujat a Tercera RFEF l’històric Gandia.

El partit ha començat molt bé per als interessos del Rayo Ibense, ja que Gàlvez ha marcat el primer als 3 minuts amb assistència de l’exalcoianista Devesa. La primera part ha estat molt igualada, però ha sigut el filial de La Nucia qui ha gaudit de les ocasions més clares. Fins i tot La Nucia ha errat un penal al minut 17. Les ocasions s’han succeït fins que al minut 32, Monerris ha afusellat a Dani i ha posat la igualada.

Ja a la segona part, el respecte entre els dos equips ha tingut com a conseqüència poques ocasions clares e imprecisions. En el minut 90, Francis, del Rayo Ibense, ha gaudit de l’ocasió més clara del partit i després d’una jugada conjunta el baló ha acaba en el travesser. L’1 a 1 s’ha mantingut durant els primers 90 minuts i el partit ha anat a la pròrroga.

Els penals han acabat amb final feliç per als iberuts, amb Dani, el porter, com a gran protagonista prant 3 penals.