El líder Benigànim guanya a l'Albaidense i es reforça amb Josep Moscardó

Josep, amb el directiu Pep Llopis.
  • Albaidense 1 Benigànim CF 3
  • L'equip de Marcos Camacho és lider en solitari

El Benigànim CF va certificar el potencial del seu planter a més del bon moment de forma pel qual travessa amb un triomf davant l'Albaidense, tercer classificat fins a la darrera jornada.

Els de Marcos Camacho necessitaven guanyar per liderar el grup XII de la 2a Regional en una jornada on el Racing Xàtiva li tocava descansar.
Els ganxuts van eixir llançats per la porteria de Josep i donaren el primer avís en un tir de Ramonet que no va entrar per molt poc. Poc després fou David qui tingué el 0-1 en les seves botes en una bona combinació entre Ramonet i Carles Paz. Era l'avís de la primera diana de la confrontació que arribà en una centrada de Guille que trobà a Ramonet que entrava en segona línia per marcar a plaer. El partit se li posà de cara als blancs-i-rojos davant un Albaidense que sols va inquietar en un lliure directe en els darrers segons del primer temps que va rebutjar César a córner.
Kikin va introduir dos canvis en el segon temps, amb els jugadors Alfaro i Dario, per intentar tindre major presència en la zona d'avantguarda. No obstant això, el Benigànim CF va continuar duent el timó de l'enfrontament. Carles Climent va veure com el col·legiat li anul·lava un gol pocs minuts després de la represa. Van ser els millors minuts del matx amb dos equips generosos amb l'espectacle. Un canvi de mentalitat en els locals  es va traduir amb el gol de l'empat de l'Albaidense, obra d'Alfaro que havia entrat en este capítol del partit. Els locals intensificaren més la seua pressió i feren perillar el lideratge als de Camacho.
El partit entrà en una fase mot travada amb moltes interrupcions fins que aparegué la dupla d'or del Benigànim: Centrada de Ramonet per al cap de Carles Climent que no va errar i anotà el segon gol que li tornava a donar l'avantatge en el marcador. El colp de gràcia dels visitants va arribar en una màxima pena per mans dintre de l'àrea albaidina que Carles Climent no va perdonar, anotant el gol que aportava tranquil·litat i lideratge.

L’equip es reforça

Tot i el primer lloc a la classificació, el Benigànim CF continua reforçant el seu planter. L'última adquisició és Josep Moscardó, futbolista de 20 anys, natural de Benigànim. El nou punta de Marcos Camacho ja va defensar la samarreta blanc-i-roja en la temporada 18-19, any de l'ascens de la UD. Benigànim a Tercera. Josep procedeix de l'Olleria CF, en categoria Preferent.