El Miguel Sarasa, el pavelló temut pel Barça

• Una de les claus del partit va ser Guiri, que va salvar en incomptables ocasions al seu equip.
  • Tots dos conjunts van ser “a mort” des del primer moment, no obstant això un sensacional Alcodiam va agafar la davantera i va aconseguir imposar-se 2-0 sense complicacions.
  • La graderia del Miguel Sarasa va embogir amb el tercer gol del P.A.S Alcoi.

L’Alcodiam torna a fer patir al líder absolut de la Parlem Ok Lliga i empata per segona temporada consecutiva al Barça (3-3).

El P.A.S Alcoi va brindar a l'afició un dels partits més emocionants de la temporada. Els de Pastor tenien ganes de repetir el resultat de l'any passat, i així ho van fer.

El Barça amb tan sols un empat en la temporada i cap victòria, va eixir a la pista sent conscients que la victòria a Alcoi suposaria el títol de la lliga. No obstant això, l’Alcodiam li va fer patir des del segon 1. Tots dos conjunts van ser “a mort” des del primer moment, no obstant això un sensacional Alcodiam va agafar la davantera i va aconseguir imposar-se 2-0 sense complicacions. El primer punt,en el minut 4 del partit, el va marcar Formatjé gràcies a l'assistència d'Ivan Morales i a penes dos minuts més vesprades, també dorsal 2 de l’Alcodiam va col·locar el 2-0.

El pavelló del Miguel Sarasa va embogir. El que semblava increïble, estava ocorrent. 2-0 als cinc minuts de joc contra el líder absolut de la lliga. No obstant això, encara quedava molt de temps de sofriment contra els de Edu Castro.

Als cinc minuts, va ocórrer una jugada polèmica. Després d'una bona parada de Guiri, l'àrbitre va considerar que l'enderrocament posterior a jugador del Barça era mereixedor de penal, decisió que li va brindar una oportunitat d'or als blaugrana per a estrenar el seu marcador a Alcoi (2-1).

El Barça va créixer amb el primer gol i l'aguaite a la porteria de l’Alcodiam va ser constant. Per sort, Guiri va salvar tots i cadascun dels intents de gol dels catalans.  El partit va aconseguir el pic de tensió quan, als 15 minuts de joc arribava l'empat amb un gol del Barça després d'una recuperació en camp contrari que va concloure Marc Grau Tallada amb una diana (2-2).

Durant la primera part, els de Pastor van demostrar que tot era possible, i en la segona van eixir a la pista amb ganes de guanyar o, almenys, empatar al líder de la Parlem Ok Lliga. La intensitat i la tensió entre els dos conjunts blaugranes va ser de menys a més en els pròxims minuts, però en aquesta ocasió, els catalans es van avançar i van marcar el 2-3 als cinc minuts.

L’Alcodiam, conscients de les seues capacitats, es van deixar la pell fins a l'últim moment. Va ser a quatre minuts del xiulet final quan la graderia del Miguel Sarasa va embogir amb el tercer gol del P.A.S Alcoi. Gonzalo Pérez, amb un tret ras, va batre al porter català i va igualar el resultat final. Sens dubte, una de les claus del partit va ser Guiri, que va salvar en incomptables ocasions al seu equip.

Amb aquest resultat l’Alcodiam suma un punt i es posiciona seté amb 30 punts, com l'Igualada. El P.A.S Alcoi tornarà a competir el pròxim 26 de març a Reus.

Gols: Ferran Formatjé (2) i Gonzalo Pérez