El Rayo Ibense es queda a les portes de la Tercera Divisió amb molta polèmica

Rayo Ibense - Torrent / Imatge vía xarxes socials FFCV

El Torrent aconsegueix pujar a Tercera Divisió en la tanda de penals (5-3)

Aquest dijous ha estat la final del play off d'ascens a Tercera Divisió entre el Rayo Ibense i el Torrent, la qual va arribar als penals desprès d'acabar en empat a 1 el partit

El partit va començar amb gran ritme per part dels dos equips, que no volien deixar escapar l'oportunitat de jugar en Tercera Divisió la temporada que ve. El Torrent va ser qui es va adelantar al marcador al minut 15 gràcies al gol d'Adolfo, però, dos minuts desprès, Antón va posar la igualada en l'electrònic.

En la segona meitat, l'equip alacantí va tractar de mantindre el baló i arribar amb perill a l'àrea rival, la qual cosa va aconseguir mitjançant un mà a mà de Navarro que va parar el porter i un llançament de falta que va pegar al pal. Ja en els últims minuts va començar la polèmica, amb dos expulsions per part del Rayo Ibense i una per al Torrent. En aquestes condicions va arribar l'encontre a la tanda de penals.

L'equip valencià va clavar els 5 penals, però amb molta polèmica, ja que dos d'ells els va parar Dani, però,l'arbitre va manar que es tornaren a repetir, perquè, segons ell, el porter estava adelantat. Quant als llançaments del Rayo, de 4 va clavar 3 i, per tant, amb el 5 a 3 en el marcador, el Torrent aconseguia clavar-se en la Tercera Divisió.