El 'Rugby Cooperativo' cau davant el Caudete per 36-15

Partit disputat a Caudete / CR Muro
Debuta amb derrota en competició oficial

L'equip format pel CR Muro, juntament amb Villena i Alacant, sota la denominació de 'Rugby Cooperativo' va disputar el primer partit de lliga davant el CR Caudete. El conjunt rival és un dels més difícils de la lliga. Els locals van dominar amb prou duresa i deixant poques opcions. Caudete anava al límit en totes les accions i el CR Cooperatiu no pugué frenar la defensa local. En la primera part el marcador fou de 12-5. Al remat, el compromís es decantà a favor del Caudete per 36-15.

L'equip format pel CR Muro, juntament amb Villena i Alacant, sota la denominació de 'Rugby Cooperativo' va disputar el primer partit de lliga davant el CR Caudete. El conjunt rival és un dels més difícils de la lliga. Els locals van dominar amb prou duresa i deixant poques opcions. Caudete anava al límit en totes les accions i el CR Cooperatiu no pogué frenar la defensa local. En la primera part el marcador fou de 12-5. Al remat, el compromís es decantà a favor del Caudete per 36-15