El Collao i l’Alcoyano tomben al Llevant en els penals en Copa del Rei

Un equip Champions podria vindre a El Collao.

José Juan, de nou, espectacular

Per fi l’afició de l’Alcoyano ha pogut viure un espectacular partit de Copa del Rei. El que ha caigut ha sigut el Llevant, que en cap moment ha paregut un equip de primera divisió. ARAMULTIMÈDIA ofereix els gols, els penals i l’èxtasi final. El Deportivo pot jugar contra un dels grans de 'Champions'.

José Juan ha tornat a estar l’home del partit. Malgrat encaixar 3 gols en els 90 minuts, ha detingut dos penals que han donat el triomf al Deportivo. Pareixia impossible perdre hui a El Collao fins i tot amb un home menys per l’expulsió d’Ángel.

El partit s’ha posat de cara per al Deportivo amb un gol de Mourad al minut 5. El Llevant ha posat la igualada, però el 2-1 al descans l’ha tornat a fer Mourad. Ja a la represa, Carlos Blanco ha marcat el golàs del partit, de falta directa i per l’escaire.

La qualitat del Llevant ha posat el 3-3 amb els gols de Soldado i Dani Gómez. Els penals han sigut qui han donat el triomf al Deportivo amb un Collao totalment bolcat.