Els dos gols d'Ayo Fernández fan creure en la salvació de l'Atzeneta

Dues victòries consecutives fan creure l'Atzeneta UE en la salvació. | Foto: Atzeneta UE
  • A un minut d’arribar a la mitja hora del primer temps Ayo Fernandez obria el marcador amb el seu primer gol amb l’Atzeneta UE.

• Un brillant Lucas Anacket ha aconseguit mantenir la porteria a zero durant els 90 minuts de partit.

Aquest dissabte, a les 17.00 hores, l’Atzeneta UE ha rebut la visita del RCD Espanyol B a l’estadi El Regit. El partit ha estat el corresponent a la quarta jornada de la Fase 2 del Grup C per salvar la categoria de la Segona Divisió B.

Tot i que el partit ha començat sense fer evident la superioritat de qualsevol dels dos equips, al minut huit d’encontre ha tingut lloc el primer acostament, després d’una bona jugada d’equip que Iosu Villar ha enviat contra un defensor visitant. No obstant l’atac dels taronja, l’Espanyol ha fet intervindre Lucas Anacker amb un remat que el porter local ha aconseguit atrapar als guants.

La igualtat entre ambdós equips era clara, i així ho ha demostrat un nou atac dels de David Albelda. Una magnífica jugada entre Iosu Villar i Javi Serra provocava, pocs minuts abans del primer quart d’hora de partit, una nova reacció de la defensa visitant. A partir d’aquest moment l’Atzeneta, amb fermesa, ha començat a dominar el partit.

A un minut d’arribar a la mitja hora del primer temps (minut 29), tot just després d’una ocasió per a l’Espanyol, de les botes de Ayo Fernández apareixia el gol que obria el marcador a favor dels d’Atzeneta (1-0). El jugador alacantí, després de retallar els rivals amb facilitat dins de l’àrea, ha enviat el baló a la xarxa del guardameta català, sent aquest el primer gol d’Ayo Fernández amb la samarreta taronja.

Al minut 45, amb una jugada a favor de l’Atzeneta UE que a punt ha estat de posar el segon tant a l’electrònic després d’una rematada de Guille Andrés que ha acabat atrapant el porter, finalitzava el primer temps.

Passats 5 minuts del segon temps (minut 50), l’Espanyol ha avisat els jugadors valldalbaidins amb una centrada de Max que ha trobat el remat d’Iván. Afortunadament per a l’Atzeneta, l’esfèric ha eixit per la línia de fons fregant el pal. L’Espanyol, que ha eixit amb força a aquest segon període de joc, ha forçat una meravellosa parada de Lucas Anacker al minut 56, però aquest intent per remuntar el resultat no ha intimidat els locals.

Al minut 63, Kike Ferreres recuperava la pilota per a fer una passada perfecta a Ayo Fernandez, qui ha entrat a l’àrea catalana retallant i provant sort. Aquesta jugada ha valgut perquè Fernández sumara el seu segon gol i aconseguirà un doblet al Regit, col·locant el 2-0 al marcador.

L’Espanyol continuava amb la seua intenció d’abandonar Atzeneta amb algun punt a la butxaca, però un brillant Lucas Anacket (mantenint la porteria a zero) ha fet possible que els xics d’Albelda siguen, ara per ara, líders d’aquesta segona fase.