El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Emocionant victòria de l’Alcòdiam davant l’Igualada que li dóna mitja permanència (8-6)

L'equip, al final del partit / Ok Liga TV

El pròxim partit serà a  Reus el dissabte 5 de febrer a les 21 h.

Al Pavelló Miguel Sarasa d’Alcoi s’ha viscut un d’eixos partits que fa afició, amb emoció fins l’últim minut. L’Alcòdiam ha aconseguit un triomf important davant l’Igualada per 8-6 amb un Guiri espectacular en la porteria. Els 3 punts allunyen als de Lorenzo Pastor del descens i fan un pas fonamental de cara a la permanència.

El PAS Alcoi ha començat el partit de manera molt intensa per joc i per gols. Quan només havien passat 5 minuts, Gonzalo i Ferran Formatjé han marcat els dos primers. Els catalans han reaccionat i en els minuts finals han igualat el partit. Quan tothom ja pensava en el descans, Formatjé ha marcat el gol del partit amb un potent tir des de mig camp. Encara ha donat temps per a que Dominguez marcara el 4-2 abans d’anar al vestidor.

Ja a la segona part l’Igualada ha mostrat el seu potencial marcant 3 gols en els primers 5 minuts de la segona part. Posteriorment Gonzalo ha marcat dos gols (un d’ells de falta directa) per posar un 6-5 provisional.

A partir d’ací, Guiri ha sigut el protagonista parant un penal i una falta directa quan quedaven 6 minuts per acabar el partit. L’Igualada encara ha aconseguit empatar a 6 el partit, però Formatjé, de falta directa, ha fet el 7-6. L’Igualada ha jugat ja amb porter jugador i el fet d’arriscar s’ha traduït en el 8-6 definitiu obra, també, de Ferrán Formatjé.

L’Alcòdiam ha jugat d’inici amb Guiri en porteria, Ferrán Formatjé, Pere Cañellas, Ivan Morales i Gonzalo Pérez. El pròxim partit serà a la complicada pista del Reus el dissabte 5 de febrer a les 21 h.