Empat de l'Alcòdiam a Voltregà que l'apropa a la permanència

Partit de l'Alcòdiam a casa aquesta temporada / AM

La primera part ha finalitzat amb 1-1

Malgrat que encara continua cuer, el PAS Alcoi ha aconseguit un valuós punt a la pista del Voltregà que el deixa a un punt del penúltim i a dos punts de l'antepenúltim.

És un d'aquest partit que hagueres pogut guanyar perfectament, però la sort no ha estat del costat de l'Alcòdiam en la seua visita a Voltregà. El quintet inicial ha estat format per Guiri en porteria, Deri Mataix, Guimaraes, Roc Llisa i Carlos Pérez. El marcador l'ha obert Deri Mataix per a l'Alcòdiam a terres catalanes.

El gol de l'empat del CP Voltregà Stern Motor ha arribat en el minut 20 de la primera part. El golejador ha sigut Pol Manrubia. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A l'eixida de vestidors, Roc Llisa ha tornat a posar per davant als nostres. Quedaven 20 minuts per aguantar aquest resultat. Amb l'1-2, el minut 10 ha sigut clau en el partit. Primer ha empatat Eric Vargas per al Voltregà i uns segons més tard, de nou, Roc Llisa, per a l'Alcòdiam. El conjunt català, en veure's per darrere en l'electrònic, ha volgut empatar el partit. Finalment ho ha aconseguit a falta de 2:32 i l'Alcòdiam només ha pogut aconseguir un punt a la complicada pista catalana.

El pròxim partit, els de Sergi Punset, tornen a jugar a casa el dissabte 8 de desembre a les 20:15 h al Pavelló Miguel Sarasa del Francisco Laporta. El contrincant és el Vendrell, rival directe que situa només 3 punts per davant de l'Alcòdiam.