Empat de L'Olleria a Sueca en un partit en el que va tindre que acudir l'ambulància

Equip l'olleria CF
  • CF Promeses Sueca 1 L'Olleria CF 1
  • Va haver d'acudir l'ambulància després d'un cop sofert pel porter Dani Cerdà

• Rafa Gil va marcar per segona jornada consecutiva

El resultat va acabar sent el de menys en un duel en el que el porter Dani Cerdà va haver de ser traslladat en ambulància, encara que per fortuna tot va quedar en un ensurt. Cal destacar que això va provocar el 're-debut' del flamant fitxatge rubricat en els últims dies, el de l'incombustible Ramon.

Un cuer vingut a més

El rival d'aquest duel era un Promeses Sueca que tot i tancar la classificació i que fa unes jornades havien encaixat diverses golejades, venien d'aconseguir la seva primera victòria de la temporada i d'empatar a casa d'un rival directe com l’Enguera, aixina que vénen mostrant una clara millora. Això unit a les reduïdes dimensions del terreny de joc va provocar que L'Olleria no acabés d'estar còmode en cap moment.

Tot i això, durant els primers minuts l'Athletic va estar molt encertat, proposant un bon futbol dins de les limitacions de camp. Fruit d'això va arribar el primer gol de la tarda, quan Rafa Gil va rematar amb encert un centre al primer pal per anotar el seu segon gol seguit. Era el minut 19 i poc a poc el Promeses Sueca va anar millorant i venint-se dalt a la recerca d'empatar com més aviat millor, arribant a gaudir d'un bon nombre d'acostaments i d'ocasions com per haver-ho aconseguit abans de la mitja part.

Gran ensurt en el xoc de Dani Cerdà amb un rival

A la segona meitat es va mantenir la mateixa tònica, amb els locals apretant encara més, principalment en accions a pilota aturada i destacant sobretot una falta que van estavellar en el travesser. Al minut 62 es va produir l'acció negativa del duel, quan un xoc entre Dani Cerdà i un futbolista rival va acabar amb el porter havent de ser substituït i posteriorment portat en ambulància a l'hospital.

Després de realitzar-li les proves pertinents es va poder confirmar que tot va quedar en un ensurt, però la preocupació va ser màxima tant durant el partit com una vegada conclòs. Per fortuna, i tot i que seguia adolorit, s'ha descartat que pateixi alguna lesió de gravetat. Aquesta situació va donar pas al fet que Ramon tornés a defensar la porteria pocs dies de produir-seu fitxatge, demostrant que tot i portar una temporada i mitja sense jugar, s'ha mantés en forma, tenint d'intervenir en diverses ocasions i amb molt d'encert.

La falta en la que va arribar l’empat va ser molt protestada

Encara faltava mitja hora per davant i el Promeses Sueca seguia intentant-ho, fins que al minut 76, en una falta molt protestada pels de la Vall d'Albaida, van llançar directament a porteria i Ramon va aconseguir aturar el tir, però després de tocar el travesser va aparèixer Moisés Vera per empatar el duel. Això encara va donar més forces als locals, però entre la defensa i el porter van acabar neutralitzant tot el perill.

No obstant això, la més clara va ser per a L'Olleria en una passada en profunditat d'Emilio Gil cap a Rafa Gil, però el porter li va guanyar la partida i el 1-1 ja no es va moure, sumant els de José Jaime Alemany un nou empat després de la bona igualada aconseguida davant el Muro, i amb els resultats produïts avancen una plaça, sent setens amb 16 punts. Sense gairebé temps per descansar, el dilluns a partir de les 17:30 hores visiten a un Carcaixent llançat que, amb 2 punts més, els acaba d'avançar a la taula.

Fitxa tècnica:

CF PROMESES SUECA: Enric Moncho; Joan Sanfélix, Lluis Naranjo, Adrian, Joel, Carrasco, Josep Baldoví, Moisés Vera, Edgar Clausí (David Fulgencio, 52’), Cristian Moll i Carlos Zarzoso.

L’OLLERIA CF: Dani Cerdá (Ramón 62’); Domi, Marco Ferrer, Guillem Badenes, Emilio Gil, Rafa Gil, Pitu, Manolo, Eric Valiente (Jean Paul 70’), Cristian (Josep 70’), Emilio Ortolá ‘Gatu’.

GOLS: 0-1 Rafa Gil (19’); 1-1 Moisés Vera (76’).

ÀRBITRE: Fernando Subiela Durá. Amonesta als locals Josep Baldoví (27’), Joan Sanfélix (32’) i Joel (90’); i als visitants Guillem Badenes (48’), Pitu (53’) I Jean Paul (90’).