Empat de L'Olleria en un trepidant xoc i davant d'un gran nombre d'aficionats

Eric Valiente pressionant al visitant Sergi Payá
  • L’Olleria ha aconseguit remuntar, però l’alegria ha durat poc
  • Gran entrada en La Solana, digna d’un partit de promoció

Repartiment de punts en el primer encontre de la temporada per a L’Olleria en un duel en el que s’ha contat amb un gran nombre d’aficionats que han omplit la nova grada de La Solana.

Carlos Muñoz ha debutat oficialment amb gol

El partit ha començat amb els nervis típics que suposa el primer xoc de la temporada, amb molta incertesa però amb ganes d'arrencar amb bon peu. Als cinc minuts ho ha intentat Christian Escrivà amb un xut des de la frontal massa centrat, mentre que en el 16' una ràpida combinació forana ha acabat amb una passada de la mort des de la línia de fons per a que Alzina marqués a plaer el 0-1. No obstant, L'Olleria ha estat capaç de reaccionar ràpid i en el 24' Emilio Gil ha filtrat una gran passada entre línies per a que Carlos Muñoz encarés a el porter i encara que Otón li ha guanyat la partida en l'un contra un, el nou fitxatge ex del Llosa ha caçat el rebuig per marcar l’1-1.

Ha pogut arribar la remuntada tres minuts després en una cavalcada de Christian Escrivà des del centre de camp, però just l'últim control se li ha marxat llarg i el porter ha arribat just abans. En aquesta acció ha estat amonestat l'ariet ex del Portuarios, mentre que poc després s'ha produït una situació similar i els visitants han reclamat la segona groga, però el col·legiat únicament ha assenyalat la falta. A poc a poc ha anat millorant el combinat entrenat per José Jaime Alemany, que en els últims minuts ha gaudit de diverses arribades significatives, destacant sobretot un remat de cap d'Emilio Ortolà 'Gatu' després d'una falta llunyana, però el porter ex de l'Atzeneta ha estat molt atent per blocar el cuir.

L’Olleria ha estat molt bé en el final de la segona part i en els primers compassos del segon temps

Als 25 segons de la segona meitat ja ha tingut una claríssima L’Olleria, però Rafa Gil no ha aconseguit rematar un gran centre de Marco Ferrer, mentre que en el 54’ ha arribat el 2-1 després d’un centre de Berna en el que el visitant Sergio Arán ha acabat marcant-se en pròpia porta. Molt poc ha durat la alegria, ja que al minut següent Alzina li ha guanyat la partida a Ricardo Gil i ha marcat el 2-2, però aquest gol no ha afonat a L’Olleria, que sols un minut després ha pogut marcar de nou després d’una magnífica jugada individual de Gonza, però el seu centre l’ha neutralitzat amb molt de patiment la defensa.

En el 58’ ha sigut Carlos Muñoz qui l’ha tingut en un remat de cap que ha gratat el travesser, i tres minuts després se li ha anul·lat un gol a Gonza entre les protestes del nombrós públic de La Solana. També ha pogut marcar en el minut següent Eric Valiente, però el porter ha tornat a eixir victoriós en un nou mà a mà. Poc a poc ha anat llevant-se la pressió de damunt el Contestano i les ocasions ja no han sigut tant nombroses, sent de nou Eric Valiente el que ha pogut marcar en el 75’ després d’altre gran centre de Gonza, però ha rematat alt.

Molta expectativa i il·lusió entre l’afició de L’Olleria

Ja en el 84’ el visitant Alzina ha pogut marcar el seu ‘hat-trick’ en una falta bastant llunyana, però el cuir s’ha estavellat en el travesser, i en el 89’ ha tingut la més clara el Contestano en un córner tret al segon pal que Javi ha rematat rosant l’escaire, mantenint-se el 2-2 amb el que inicia la temporada un L’Olleria que ha vist com l’afició s’ha bolcat totalment amb l’equip, destacant també la presencia de molts jugadors de la cantera, L’Alqueria del Futbol, que no han volgut perdre l’estrena del seu combinat amateur.

FITXA TÈCNICA:

L'OLLERIA CF: Dani Cerdà; Berna, Raúl, Ricardo Gil, Marco Ferrer, Emilio Ortolà 'Gatu', Emilio Gil (Álex Canet, 92’); Eric Valiente (Sergio Fuentes, 81’), Carlos Muñoz, Gonza (Pitu, 92’); i Christian Escrivà (Rafa Gil, 45'+1).

CD CONTESTANO: Otón; Arán, Javi, Micó, Sergi Payá (Jorge, 92’); Capsir; Alejandro (Pablo Cremades, 46’), Adri Lucas (Ayala, 64’), Álex, Octavio (Iñaki, 81’); i Alzina (Boni, 64’).

GOLS: 0-1 Alzina (16'); 1-1 Carlos Muñoz (24'); 2-1 Arán en propia porta (54’); 2-2 Alzina (55’).

ÀRBRIT: Jorge Leal Gandia. Ha amonestat als locals Christian Escrivà (27’) i Emilio Ortolà ‘Gatu’ (72’); i als visitants Octavio (27’), Adri Lucas (39’), Arán (44’) i Sergi Payá (68’).