Empat en l’últim dels partits de la pretemporada del Deportivo Ontinyent

L’encontre (2-2) dona per finalitzada la pretemporada als camps de la Purisima amb mal sabor de boca per als locals.

L’últim partit del Deportivo Ontinyent torna a deixar un empat als camps de la Purisima. L’equip de Cristian Ferrandiz tanca la pretemporada amb dos empats i tres partits perduts.

L’encontre que començava a les 20.00h a Ontinyent s’ha iniciat amb un domini de l’equip visitant, el que ha provocat el primer gol dels del Real de Gandia al minut 17, encara que l’equip local no ha baixat els braços i ha pogut gaudir de varies ocasions molt clares per a poder empatar el partit abans de donar per finalitzada la primera part.

A l’inici de la segona part els equips han invertit els papers, siguent el Deportivo Ontinyent qui portava el pes de l’encontre. Açò ha ocasionat que al minut 55 arribe el primer gol dels locals per part de Carlos Mas, convertint el resultat en un empat.

A l’últim tram del partit, l’Ontinyent es fica per davant amb un domini clar i s’avança en el marcador amb un gol de Manel Tomás al minut 76. Però el Real de Gandia reacciona prompte i torna a ficar l’empat al marcador a falta de cinc minuts per finalitzar l’encontre.

I encara que queden dos setmanes per començar la lliga, al Deportivo Ontinyent li queda treball per davant.