El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Empat i bones sensacions en el penúltim amistós de L’Olleria

Raúl (en la foto), Juan Benavent i Eric Valiente van jugar tots els minuts | Foto: Vicent Gandia
  • 2-2 davant d’un Alberic que també competeix en Preferent, però aquesta vegada no compartiran grup
  • Bones sensacions abans de tancar la pretemporada visitant al Castellonense

L’Olleria CF va empatar ahir en La Solana en el seu tercer partit de pretemporada, enfrontant-se a un Alberic que va aconseguir remuntar el gol inicial, però els de José Jaime Alemany van ser capaços de reaccionar.

Javi Balbastre va marcar el seu segon gol de la pretemporada

Va eixir molt ben plantat L’Olleria, fent el seu futbol de combinació al que tant ens van tindre acostumats durant el curs passat. D’aquesta forma, en un baló en profunditat Javi Balbastre va controlar de pit i va anotar l’1-0 de tir creuat. No obstant, poc a poc l’Alberic va anar entrant en l’encontre i va encadenar diversos córners fins que en un d’ells va arribar l’empat.

Abans del descans destacar que tots dos equips van disposar d’una falta directa que va estar molt a prop d’acabar en gol. Per part dels locals, va ser Emilio Gil el que va fregar el pal, mentre que els visitants la van enviar per dalt del travesser. La noticia negativa va ser que el propi Emilio Gil es va tindre que retirar al descans degut a un colp en el genoll, encara que tot indica a que no té res greu.

L’empat va arribar gràcies a dos jugadors que van entrar en la segon part

Ja en la segona part, una contra va acabar en un rebuig que va aprofitar molt bé el conjunt de La Ribera per a donar-li la volta al marcador, però la reacció va arribar després de que els canvis li vingueren molt bé a L’Olleria. Precisament dos dels recent incorporats van participar en el 2-2.

I es que una incorporació de Domi en la banda va acabar amb una centrada rasa que Christian Escrivá va enviar al fons de la xarxa a plaer. El propi ariet ex del Portuarios també la va tindre després, però el travesser va impedir la remuntada fins a en dos ocasions.

Exigent rival per a tancar la pretemporada

Segona part molt intensa i disputada en un encontre en el que de nou les sensacions son bones, passant ja a pensar en el que serà l’últim ‘bolo’ de la pretemporada, quan el dissabte 28 visiten a un exigent rival com és el Castellonense, altre amb qui va coincidir en la temporada passada però que en la 2021/22 competirà en altre grup diferent, ja que igual que l’Alberic, ells militaran en el Grup III, mentre que L’Olleria ho farà en el Grup IV.

Destacar per últim que en aquest partit van jugar Dani Cerdà (Rubén Martínez, 67’); Juan Benavent, Raúl, Emilio Ortolà ‘Gatu’ (Jaume, 67’), Marco Ferrer (Domi, 67’); Emilio Gil (Ricardo Gil, 46’) i Álex Canet (Sergio Fuentes, 46’); Eric Valiente, Carlos Muñoz (Pitu, 80’), Gonza (Borja Borredà, 67’); i Javi Balbastre (Christian Escrivà, 67’).

Pretemporada L’Olleria CF 2021:

6 d’agost: Portuarios 1-2 L’Olleria (Domi i Javi Balbastre).

13 d’agost: VII Trofeu La Queca: L’Olleria 1-1 Olímpic de Xàtiva (Gonza). 1-2 en els penals (Eric Valiente).

20 d’agost a les 20:15 hores: L’Olleria 2-2 Alberic (Javi Balbastre i Christian Escrivá).

28 d’agost a les 19:30 hores: Castellonense – L’Olleria.