Èpica remuntada de l’Alcoyano a Andorra i ja són 7 partits sense perdre (1-2)

Els aficionats del Deportivo desplaçats a Andorra han felicitat als jugadors per l’esforç.

Ningú havia guanyat a Andorra, tampoc a Vila-Real i l'Alcoyano ho ha aconseguit.

Primi i Antón, els golejadors

L’Alcoyano ha aconseguit una importantíssima victòria en un dels desplaçaments més llargs de la temporada. L’Andorra ha sigut superior, sobretot a la segona part, però l’Alcoyano ha sabut medir els temps i marcar dos gols a les acaballes del partit. Riverola per l’Andorra, i Primi i Antón per a l’Alcoyano han sigut els golejadors. Els aficionats del Deportivo desplaçats a Andorra han felicitat als jugadors per l’esforç.

La primera part ha sigut molt igualada i sense ocasions clares per als equips. Al minut 20, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Carlos Martínez de l’Andorra. La jugada clau ha arribat amb l’expulsió d’Hector Hevel per una agressió a Primi. A punt d’arribar al descans, Mourad ha tingut una ocasió, però el baló ha anat desviat.

Ja a la segona part, l’Alcoyano no ha tingut pràcticament ocasions. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Mourad molt rigorós per fora de joc. A partir del 81 ningú esperava el que anava a succeir. Riverola ha marcat per a l’Andorra de falta directa.

L’Alcoyano ha tingut suficient en 4 minuts per a remuntar el partit. Primi ha marcat després d’una passada de la mort de Pablo Carbonell. Quan ja donaven per bo l’empat, Antón s’ha tret un tir des de la frontal que ha posat el definitiu 1-2. Ningú havia guanyat a Andorra, tampoc a Vila-Real i l'Alcoyano ho ha aconseguit.

L’Alcoyano ha jugat d’inici amb José Juan, Primi, Pablo Carbonell, Lillo, Carlos Blando, Fran Miranda, Imanol, Ángel López, Andy Escudero, Ángel Sánchez i Mourad. També han jugat Juli, Ángel Sánchez, Juanan i Antón.