Espectacular Alcòdiam. El Liceo també cau (4-3)

Gran partit
  • De nou, gran partit dels de Pastor, que apunten definitivament a Europa
  • Els grans han patit en Alcoi. Barça i Reus han empatat i Liceo ha perdut.

Increïble. L'Alcòdiam està a prop de completar la millor temporada de la seua història. No només ha aconseguit empatar contra el Barça i el Reus. Aquest dissabte ha superat el Liceo per 4 gols a 3 en una meravellosa i emocionant nit d'hoquei. Guiri, de nou, determinant.

Ni els àrbitres han impedit la victòria alcoiana. I això que a 29 segons per al final, han xiulat una més que qüestionable dècima falta favorable als gallecs. Marc Grau -Guiri- ha estat fantàstic i ha aturat el que els jugadors del Liceo ja pre-celebraven com el gol de l'empat.

Malament li s'han posat les coses als de Lorenzo Pastor, perquè al minut 12 ja perdien 0 a 2. La reacció sí que ha arribat i Formatjè, de falta des de ben lluny, ha retallat distàncies.

Guiri ha començat a fer de les seues traient tot el que li arribava, i a prop del descans, Pere Cañellas, de jugada personal i des de quasi darrere de la porteria del Liceo, ha aconseguit l'empat.

Un minut més tard, Gonzalo arreplegava un retruc de Guiri per a, de jugada personal, sorprendre el meta gallec i posar el 3 a 2 en el marcador. Remuntada total!

La cosa no ha acabat ahí, perquè en començar la segona part, Morales (als 3 minuts), quasi a plaer, s'ha col·locat la bola ben centrada al punt de penal i ha anotat amb certa facilitat.4 a 2.

El Liceo, clar, ha pressionat de valent i ha retallat distàncies a 12 per al final. Maxi, a soles i sense quasi oposició ha posat el 4 a 3 definitiu.

A partir d'ahí, tensió i desesperació del Liceo i un Alcòdiam molt madur que ha mantingut la renda i ha consolidat la permanència.