Exhibició d'un invicte Alcoyano davant el CD Roda (4-0)

Raúl, Rubén Garcés, Óscar Díaz i Fran Machado han fet els gols

El Deportivo Alcoyano ha guanyat amb contundència al CD Roda. Els dos primers gols en la primera part han sigut de Raúl i Rubén Garcés, mentre que a la segona part Óscar Díaz i Fran Machado han acabat de sentenciar el partit. El Roda ha tingut una ocasió clara però José Juan ha aconseguit parar el baló. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum més complet d'aquest Alcoyano 4-0 Roda, amb impressions dels aficionats al finalitzar el partit.

El Collao no havia vist un 4-0 des de la temporada 2012/2013. Fou contra l'Oriola i en Segona B. Aquest Alcoyano de rècord continua sumant de 3 en 3. En 5 jornades, 15 punts i convencent. El primer gol ha sigut després de la treta d'un cantó, que ha rematat Raúl González. El baló parat també ha sigut protagonista en el segon gol, però en aquest cas ha rematat Rubén Garcés per posar el 2-0. Així s'ha arribat al descans.

Amb el Roda pràcticament derrotat, els hòmens de dalt del Deportivo han desplegat tot el seu bon joc. La confiança ha fet que els d'Alcoi jugaren sense pressió amb un Collao completament bolcat amb l'equip. Óscar Díaz ha afusellat Zagala en el tercer gol per acabar de sentenciar el partit. En el 22 de la segona part, Acevedo ha pogut fer més gols, però el seu tir ha anat directament al pal.

L'ocasió més clara per als castellonencs ha sigut un remat dins l'àrea menuda, però José Juan ha estat providencial. El gol per fer un partit redó ha sigut en l'últim minut de partit, obra de Fran Machado. A més, Miguel Aracil ja ha debutat en el primer equip.

El Deportivo vol aconseguir la 6a victòria consecutiva la pròxima jornada. Serà a Vilamarxant, equip que ocupa l'última posició. El partit es jugarà el dissabte 28 de setembre a les 20:30 h.