L'Ontinyent 1931 ascendeix a la Regional Preferent.
  • CF Ciudad Alcoy 0 Ontinyent 1931 6
  • Els de Roberto Bas han sortit a per totes
  • Una gran quantitat d’aficionats ha gaudit de la festa de primera mà

L’Ontinyent 1931 tenia que guanyar i això ha fet una vegada més, damunt de forma contundent, certificant l’ascens a Preferent de forma matemàtica a falta de dos jornades

L'Ontinyent 1931 ha sortit clarament decidit a marcar com més aviat per així encarrilar des del principi l'ascens, sent conscients de que en el cas de guanyar ja ho asseguraven de forma matemàtica a falta de dues jornades. D'aquesta manera, ja al 13' i al 16' han colpejat de manera letal. El primer ha arribat després d'una gran internada de Lluis Felipe, que ha centrat de manera mil·limètrica per a que Kevin Llario marqués de cap. Mentre que en el segon ha estat Kevin Llario qui l'ha pentinat per a que Pablo Francès se la baixés amb el pit i marqués a plaer.

Dos gols rapits per a encarrilar l'ascens

A partir d'aquest moment, els de Roberto Bas ja no han estat tan insistents i fins i tot les altres ocasions han estat per als visitants, com una falta llançada per Navar Martí a cama canviada que s'ha anat enverinant i Rubén García ha hagut de tocar per enviar el cuir al travesser en el 26', o una centrada de Sergio Gallardo a la que no ha arribat Khadime per molt poc just a la mitja hora de joc. Al minut 36 el local Sergi Sirvent ho ha intentat amb un xut des de fora de l'àrea que ha blocat Rubén García, mentre que al 41 ha tornat a intervenir per a aturar un tir de Navar Martí des de dins de l'àrea.

Després del descans, l’Ontinyent 1931 ha tornat a canviar el xip i ha buscat de forma insistent el tercer, fent gaudir a la gran quantitat d’aficionats que no ha volgut pedres aquesta cita històrica. El primer en provar-ho ha sigut Rafeta des del córner, però el porter ha salvat el gol olímpic en el 46’, mentre que als dos minuts ha sigut un defensa el que ha salvat de baix dels pals una jugada combinada culminada per Francesc. També ha pogut marcar Diego Cambra en el 53’, però de nou ha aparegut Gabriel Roma, al igual que tres minuts més tard per a neutralitzar una doble ocasió de Pablo Francés.

Quatre gols en la última mitja hora per a fer gaudir als aficionats desplaçats a Alcoi

Tanta insistència ha tingut premi, ja que en e 64’ Jorge García s’ha internat i ha ficat una passada de la mort per a que Francesc marqués el 0-3, mentre que en el 70’ ha sigut el propi Jorge García qui ha fet un control espectacular per a xutar a cama canviada des de una posició escorada i marcar un gol sublim. Ja en el 84’ ha arribat quint obra de Quico Vidal a pase d'Omar Cortés, el que ha fet esclatar als aficionats amb crits de “¡Campeones, Campeones!”, mentre que la guinda l'ha ficat Lluis Felipe marcant en el 90' de falta directa.

Nova victòria de l’Ontinyent 1931, i ja van 17 en 17 partits, per a certificar de forma matemàtica l’ascens a Regional Preferent en el seu segon any de vida. Durant tot el partit els aficionats han estat animant a l’equip i per llàstima la pluja ha aparegut just quan faltaven poc més de deu minuts per al final, però això no ha impedit que els seguidors hagen celebrat l’ascens junt amb els jugadors.

Fitxa tècnica:

CF CIUDAD ALCOY: Gabriel Roma; Mauro Belda, Trenzano (Marc Sirvent, 46'), Nico Porras, Sergio Gallardo (Guillem Bou, 77'); David M., Navar Martí; Sergi Sirvent (David Francés, 66'), David Lledó, Pau Esteve (Hamza, 66'); i Khadime (Rafa Palmer, 46').

ONTINYENT 1931 CF: Rubén García; Jorge García, Pau Sanchis, Rubén Bella, Rafeta; Osoro (Quico Vidal, 73’), Diego Cambra (Víctor Fuentes, 59’); Lluis Felipe, Kevin Llario (Omar Cortés, 69’), Pablo Francés (Junior, 59’); i Francesc (Marc Pomer, 73’).

GOLS: 0-1 Kevin Llario (13'); 0-2 Pablo Francés (16’); 0-3 Francesc (64’); 0-4 Jorge García (70’); 0-5 Quico Vidal (84’); 0-6 Lluis Felipe (90').

ÀRBITRE: Joan Gómez Revert.