Gran nit de remuntada de l'Alcòdiam davant del Barça (6-5) que el situa líder en solitari

El gol definitiu
  • Com que Arenys de Munt ha guanyat l'Alcòdiam, el PAS és líder en solitari
  • Els de Lorenzo Pastor han alçat un 1 a 4 en contra.
  • Tensió, sacrifici i fe dels alcodiamistes, que començaren el partit molt malament.

Partit i remuntada dels que fan afició davant d'un Barça B hiperestimulat i amb un joc demolidor en el primer tram de l'encontre. Tornava el públic al Miguel Sarasa i es notà. A la fi, els de Lorenzo Pastor alçaren un 1 a 4 en contra amb grandíssima actuació dels de sempre: Aleix Pastor, Gonzalo Pérez i Guiri. Seguim somiant. Cañellas, el millor, amb 3 gols. La victòria de l’ Arenys de Munt sobre l’Alcobenas (4-3) els situa com a líders.

Està clar que l'Alcòdiam està preparat i concebut per a tornar a l'Ok lliga. Els últims esdeveniments així ho demostren. Fa huit dies, tot i el presumpte atracament arbitral, fou capaç d'empatar en la pista de l'Alcobendas, el líder (que haurà de vindre a Alcoi en la segona volta). Superat eixe estrés en cantxa contrària, només li restava tindre un mal dia al Miguel Sarasa. Això entra dins de totes les previsions de tots els equips del món. Però ni així.

Quan semblava que el Barça B se'n duria els punts d'Alcoi (es posà 1 a 4 al marcador), la Fe, l'espenta, la garra i la il.lusió dels de Pastor provocaren el miracle i capgiraren el marcador per a arribar al 6 a 5 definitiu.

El Barça B semblava el primer equip i que jugaven la final del Mundial, i a 11 minuts per a la fi de la primera part, guanyaven per 1 a 4. Tremendo! S'havien avançat amb gol de Gabarró de falta directa als 5 minuts. L'empat era cosa de Pere Cañellas, que aquest dissabte ha estat el vertader líder dels alcodiamistes. En un quart d'hora fatídic, els catalans han marcat sense pietat amb gols de Badia, Trepats i Llenas. 1 a 4 i molt mala pinta. Tocava reaccionar i així ho feia Aleix Pastor i Gonzalo Pérez en el moment més delicat, a dos minuts del descans. 3-4.

El segon acte ha estat trepidant i els gols han anat caent. Empat a 4 de Cañellas i, lluita total fins que Domínguez ha recuperat el domini al marcador amb el 5 a 4. Restaven 11 minuts per a la fi, i tocava patir. Massa temps, doncs. El Barça empatava per obra de Llenas a 5 per al final i l'encontre es tornava absolutament boig amb anades i tornades.

Tot podia passar, però va succeir el millor. A quasi 3 minuts per al final, en una jugada embolicada al voltant de la porta catalana, el més llest de la casa, Cañellas, tornava a marcar el definitiu.

Després que Arenys de Munt haja guanyat l'Alcobendas per 4 a 3, el PAS és líder amb 8 victòries i un empat.