La manca de gol torna a penalitzar L'Olleria

L'Onze de l'Olleria CF
  • SD Sueca 1 L'Olleria 0
  • De nou el domini va ser per a L'Olleria
  • El Sueca es posa segon amb aquesta victòria

De buit va tornar el conjunt de La Vall d'Albaida de la seva visita a L'Infantil de Sueca tot i gaudir de més ocasions que el rival i també de la possessió de la pilota.

L'Olleria s'enfrontava a un Sueca que només registra una derrota en aquest curs i va ser precisament davant els de José Jaime Alemany a la primera volta, quan van guanyar 1-0 gràcies a un gol d'Emilio Ortolà 'Gatu'. I realment van estar a prop de tornar a repetir-ho, ja que tot i que el Sueca és un dels equips que estan pugnant per l'ascens, va ser L'Olleria el que va portar el pes de el partit, apostant pel seu habitual joc combinatiu mentre el seu rival optava per sortir ràpid a la contra i per pilotes llargues a la recerca de la segona jugada.

L’Olleria és l´únic que ha guanyat al Sueca aquesta temporada

Només arrencar el duel la va tenir Rafa Gil, que dins de l'àrea petita però una mica escorat va disparar alt. Cristian va crear bastant perill amb les seves internades, destacant que en una d'elles va obligar a el porter local a realitzar una bona intervenció. A més, l'Athletic també va arribar a reclamar un penal en aquest primer temps.

Després del descans el Sueca va aprofitar la seva primera ocasió clara per anotar el 1-0 que a la fi va ser definitiu. L'ariet Jesús Puig, màxim golejador de el Grup la temporada passada amb 18 dianes, va aprofitar una deixada després una pilota llarga per avançar al seu equip. Era el minut 51 i encara quedava partit per davant, mantenint-se la mateixa tònica i intentant-ho de totes les formes possibles L'Olleria, però el més destacat va ser una cessió enrere d'un defensa al porter que finalment van salvar amb moltes dificultats.

Dimecres hi ha jornada intersemanal en Preferent

Tot i la bona feina realitzada no hi va haver premi per a un L'Olleria que enllaça el seu sisè partit sense guanyar (3E-3D) i que haurà de recuperar-se ràpid ja que aquest dimecres hi ha jornada intersetmanal i rebran a un recent ascendit L'Alcúdia de Crespins que amb 21 punts és sisè i disposa de 4 unitats més que els de La Solana, que en el seu cas són onzens en una més que igualada zona mitjana.

Fitxa tècnica:

SD SUECA: Víctor Expósito; Iván, Pablo (Juanvi 56’), Víctor Romero, Mitu (Moha 64’), Jesús Puig, Joan Fos, Ernest, Ángel Calzado, Santandreu i Ayoub.

L’OLLERIA CF: Dani Cerdá; Domi, Marco Ferrer, Guillem Badenes, Emilio Gil, Rafa Gil (Boni 88’), Manolo (Pitu 88’), Cristian (Eric Valiente 76’), Emilio Ortolà ‘Gatu’, Javi Balbastre i Raúl.

GOL: 1-0 Jesús Puig (51’).

ÀRBITRE: Daniel Pajarón Morera. Amonesta als locals Pablo (29’), Víctor Romero (58’), Joan Fos (60’), Ángel Calzado (86’) i Jesús Puig (90’); i al visitant Marco Ferrer (15’). Va expulsar als tècnics dels dos equips, Eduardo Palomares (83’ i 86’) i José Jaime Alemany (83’ i 86’), optant l’àrbitre per amonestar als dos en un parell de discussions i protestes produïdes en els minuts finals.