Gran partit de l'Agullent davant el Vallada
  • L’Agullent ja guanyava 5-0 abans del descans
  • La resta de partits es van resoldre en victòries visitants
  • Noves derrotes per a L’Olleria B i Bocairent

L’Albaidense s’estrena amb victòria, l’Agullent fa bo l’empat de la setmana passada golejant al Vallada, i Llutxent i Ontinyent 1931 repeteixen triomf. Aquesta setmana ha descansat l’Aielo.

L’Olleria CF B 0 – 4 CD Olímpic de Xàtiva B:

Amplia derrota en el duel de filials

Molt prompte va encarrilar el duel el conjunt xativí, ja que als 11 minuts ja es va registrar el primer gol visitant, mentre que abans del descans, concretament en el 37’, va arribar el segon. Els de Sergio Úbeda van buscar el gol que els clavés en l’encontre, però aquest no va arribar i damunt l’Olímpic B va marcar el tercer gràcies a un penal registrat en el minut 75.

Per a fer més negativa la noticia, el local Honorio Boluda va veure la segona groga i encara va arribar el quart en el minut 80. Dur resultat per al filial vidrier, que ha registrat dos derrotes en els dos encontres disputats.

Canals Promeses CF 1 – 3 CD Albaidense:

El Albaidense va tindre que remuntar, però va ser molt superior

Primera cita per al conjunt dirigit per Kikín, ja que la setmana passada no van poder jugar per la retirada del Chella. Els d’Albaida van apostat per combinacions i van gaudir d’un parell d’ocasions molt clares, però el que es va avançar va ser el Canals Promeses en el 38’ gràcies a un córner. No obstant, la reacció va ser ràpida i, també en un córner, Quelo va prolongar per a que Álex Ferri retornés les taules al marcador.

Després del descans, els de La Costera ja no van estar tant tancats i es va trencar un poc l’encontre, encara que les ocasions més clares van tornar a ser per a l’Albaidense, però sols van aconseguir un gol, marcat per Alfaro en el 59’ després de retallar a un rival i ficar el cuir en l’escaire. Amb un marcador tant ajustat, el Canals Promeses va buscar l’empat apostant per balons llargs, mentre que els valldalbaidins van gaudir de noves ocasions molt clares a la contra, resistint-se la sentència fins a quan ja es va complir el temps reglamentari, quan Said va culminar una triangulació amb una bona rosca buscant el pal llarg.

CDF Bocairent 0 – 2 Font de La Figuera CF:

Partit de poques ocasions que cau del costat visitant

No va estar encertat el Bocairent en el seu duel davant el Font de La Figuera, ja que no va aconseguir inquietar la porteria visitant, mentre que els de La Costera van aprofitar bé les sues escasses ocasions per a marcar dos gols i endur-se el gat a l’aigua. El primer va arribar al minut 17, mentre que el segon es va registrar just abans de descans, deixant molt noquejat als de Isidro Borderia, que durant el segon temps tampoc han aconseguit crear perill, mentre que els visitants es mantenien molt segurs en tasques defensives. Segona derrota en dos partits per al Bocairent.

CD Conde 0 – 1 CF Llutxent:

Un gol en el 88’ permet al Llutxent repetir triomf

Duel igualat entre dos equips molt seriosos i ben posicionats. El Conde ha sigut el primer en gaudir d’un parell d’ocasions a baló parat, però a partir d’eixe moment no han tornat a inquietar al porter visitant. Poc a poc el Llutxent ha anat a més i tal i com han apostat més per baixar el baló ha sigut quan millor s’ha trobat el conjunt dirigit per Juanjo Benavent, fins que ja en el minut 88 una bona jugada combinada ha acabat en una centrada espectacular de Pablo que Santi ha enviat al fons de la xarxa amb un remat incontestable de cap. El Conde ha buscat l’empat, pujant inclús el porter en les accions a baló parat, però els de La Vall d’Albaida s’han defès a la perfecció i ja sumen dos triomfs en dos encontres.

CF Agullent 5 – 0 SD Vallada:

Festí de l’Agullent en el Juan Vidal

L’Agullent, que venia d’empatar en el camp de l’Olímpic B, s’ha mostrat molt superior a un Vallada al que al descans ja li guanyava 5-0. Els de Sergio Francés ‘Pete’ han eixit molt bé al partit, marcant un ritme alt en atac i intens en defensa i el conjunt visitant no ha aconseguit contrarestar-ho. Ja en el minut 2 ha marcat Óscar al rematar una falta lateral, mentre que en el 4’ Juan Hermoso ha culminat una jugada col·lectiva.

De la mateixa forma ha arribat el seu doblet ja en el 36’, mentre que tres minuts més tard ha sigut Jordi Belda el que ha concretat en encert altra jugada elaborada. El mateix futbolista ha marcat el quint al minut  següent, també després d’una bona combinació. En el segon temps han apostat per baixar el ritme i buscar el control del partit, i aixina i tot han gaudit de més ocasions, fent que el porter visitant haja sigut el millor del seu equip.

Banyeres UE 1 – 3 Ontinyent 1931 CF B:

Nova victòria per al filial blanquinegre

Gran inici de partit per a l’Ontinyent 1931 B, que ha apostat per un joc combinat molt ràpid buscant profunditat i creant moltes ocasions. Ja molt prompte s’han ficat per davant en el marcador, quan en una jugada per banda dreta, Olava ha arribat a línia de fons i ha ficat un centre per a que Diego Asensi marqués el primer en el minut 3. Han continuat les ocasions per als visitants, però sense aconseguir materialitzar-les, mentre que en una jugada embolicada després d’una falta ha arribat l’empat en el minut 27’.

Durant el segon temps s’ha mantingut el domini dels de Pablo Iglesias, encara que el Banyeres s’ha mostrat molt més dur i agressiu i les ocasions ja no han sigut tant nombroses com en el primer temps. Aixina i tot, una internada d’Olava ha acabat en un penal que Pablo Orquín s’ha encarregat de transformar al minut 54. El Banyeres ha apostat per un joc més directe, però el que ha arribat ha sigut la sentència ja en el minut 85 gràcies a un espectacular gol de falta directa marcat per Joan Martínez.