El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam acomiada la temporada perdent a Girona (5-3) amb el sobresalt del colp d'una bola al pòmul de Marc Grau Blanquer

• Partit sense trascendència. Toca pensar en el play off i la Copa

Partit sense massa història ni transcendència que s'ha endut el Girona en els últims minuts. Un encontre condicionat per la lesió de Marc Grau Blanquer, que ha rebut un fort colp al pòmul en la primer part. Per sort, no té res greu. Formatjé amb dos gols i Baieli, han estat els anotadors.

El partit ha començat molt igualat amb anades i tornades i molta vigilància. Amb l'Alcòdiam classificat per al Play off, la Copa i per a jugar en Europa l'any que ve, es plantejava un partit més o menys tranquil. Però al minut 6, Marc Grau Blanquer rebia una pilotada terrible de Pelicano al cap, molt a prop de l'ull, al pòmul. S'han viscut minuts de molta tensió perquè el jove jugador de la pedrera es trobava immòbil gitat a la pista. Se l'han endut amb llitera a un hospital de Girona on li han practicat tot tipus de proves. Segons informació facilitada per la família, no té cap trencament i segurament (i per sort) es quedarà en un gran sobresalt.

L'Alcòdiam s'ha refet d'aquesta situació i s'ha avançat en el marcador amb gol de Formatjé en aprofitar i desviar a gol una centrada-xut de Baileli es del seu camp. Era el 12 de la primera part. Poc ha durat l'alegria perquè els gironins han empatat als 30 segons per obra de Raül, de penal.

Així s'ha arribat al descans. En el segon acte s'ha tornat a avançar l'equip d'Alcoi, també amb gol de Formatjé al contracolp. I exactament igual que amb l'1 a 1, als 20 segons, els catalans empataven. Gere era l'autor d'eixe i del 3 a 2 que materialitzava en el minut 12.

A 4 minuts per a la finalització, Raül tornava a anotar un penal posant el 4 a 2 en el marcador. El partit ha embogit perquè un minut després Baeli feia el 4 a 3.

Pelícano, quasi des de terra, ha arrossegat la bola fins a la porteria fent pujar el 5 a 3. Resultat ja que no es mouria.

Per a l'anècdota, el debut de Nico Seguí en els últims instants, jugador de la base de l'Alcòdiam.

El Girona jugarà el play out per no baixar.