L'Alcòdiam arranca l'OK Lliga amb un valuós empat a Calafell (4-4)

• Primera part 'per a emmarcar' de l'Alcòdiam, que a 6 minuts del descans guanyava 0 a 3
  • Gonzalo Pérez cmença fort amb 4 dianes

Formatjé ho ha tingut a 20 segons del final, però ha errat un penal que hauria estat el gol del triomf. Empat doncs, en un encontre que ha començat molt bé, però que en la segona part ha tingut color local. La millor notícia, que Gonzalo Pérez ha aconseguit els quatre gols de l'Alcòdiam.

spectacular primera part que ha acabat amb 1 a 3 a l'electrònic amb una grandiosa demostració d'efectivitat i domini del joc per part de l'Alcòdiam, que a 6 minuts per al descans guanyava 0 a 3.

El Calafell ha anat agafant terreny i confiança i a poc a poc s'ha fet amb el domini de l'encontre amb una segona meitat en la qual ha tancat l'Alcòdiam i l'ha tingut contra les cordes. Això sí, mai ha anat els catalans per davant en el marcador.

És per això, per la superioritat de la primera part, per la qual l'equip d'Alcoi s'ha quedat amb cert sabor amarg. Sobretot perquè a 20 segons per a la fi, el Calafell s'ha quedat amb tres i Formatjé ha tingut un penal que ha malbaratat. També el retruc.

Tot i això, molt bona sensació per al debutant Alcòdiam, que comença puntuant fora de casa.

Els gols han arribat així:

0-1, Gonzalo, de penal

0-2, Gonzalo, quan el PAS jugava amb 3 homes

0-3, a 3:·2 del descans.

1-3, Ferrer.

Al cap de 3 minuts de la represa, Xaus ha fet el 2 a 3, però 15 segons després, Gonzalo feia el 2 a 4 al contracolp. L'últim quart d'hora ha estat frenètic amb domini local, fins que Mendes i Ferrer han aconseguit empatar amb els seus gols.