El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam comença la Lliga guanyant en Vilafranca (2-4) amb la parella Gonzalo-Formatjé a ple rendiment

• El porter 'Guiri' com sol passar, ha estat determinant
  • La societat Gonzalo & Formatjé ha estat letal

Ni ha res millor que començar la lliga guanyant. Els de Lorenzo Pastor són un equip consolidat i que acumula moltes hores de rodatge. I això s'ha notat. Espectacular el duet Gonzalo & Formatjé. L'asturià ha fet el seu primer hat-trick de la campanya. Victòria més còmoda del previst.

El partit ha començat amb molt de respecte entre els dos equips, però els d'Alcoi han estat molt més incisius i centrats. Així, el marcador l'ha obert Gonzalo Pérez en un tir que ha sorprés el meta català.

Morales ha tingut el 0 a 2, però ha errat una falta directa davant de Pol Ferrer. A partir d'ací, quan restava un quart d'hora per al descans, el Vilafranca ha estat prou millor i ha inquietat la porta de Guiri, que ha aturat un penal.

En el segon acte, l'Alcòdiam també ha eixit millor i Gonzalo ha tornat a marcar. 0 a 2. Alegria que ha durat poc perquè el Vilafranca ha anotat un fol molt elaborat i amb una jugada d'estratègia. Falta indirecta amb tanca inclosa i en tres tocs anota Vázquez davant la passivitat de Morales, qui més bé ha molestat Guiri.

Guri ha tornat a aturar, amb el casc un altre penal i el partit ha embogit.

A 6 minuts per al final, el Vilafranca ha empatat en una jugada de contracolp que ha materialitzat Arnau Rivas.

A 3:49. Formatjé, el de sempre, es marcava una cavalcada impressionant per a afusellar al porter del Vilafranca: 2 a 3.

Els últims dos minuts han estat fantàstics. Guiri ha aturat i penal i segons després, en un altre contracolp, la parella mes letal de la lliga -Formatjé & Gonzalo- feien un 'teua-meua' per a marcar finalment Gonzalo el hat-trick.

A la fi, meravellós triomf per 2 a 4 per a començar la Lliga.