L'Alcòdiam continua imparable. 2-4 en Manlleu

• Ferran Formatjé ha anotat els 4 gols, amb -de nou- gran actuació de Guiri sota els pals
  • Consolidada la presència en Europa, la victòria posa en problemes al Manlleu, en llocs de descens

Intractable, temut, respectat i amb un Formatjé que els marca a cabassades: De 4 en 4. L'Alcòdiam ha vençut aquest dissabte a la sempre complicada pista del Manlleu, que ha 'apretat' fins a l'últim instant. Vivim, sense cap mena de dubte, una temporada històrica. 33 punts i posició consolidada a Europa.

El marcador no reflecteix, ni de lluny, com ha estat de complicat el partit, que realment s'ha resolt en els últims 4 segons amb el Manlleu sense porter i totalment bolcat buscant l'empat a la desesperada.

Guiri ha estat fonamental, com cada setmana, i les seues aturades, inclòs un llançament directe han condicionat un electrònic que s'ha posat de cara prou prompte per als alcoians. Formatjé, amb dues sarpades meravelloses -especialment el segon tir en carrera- ha situat el 0-2 que s'ha mantingut fins al descans.

En el segon acte, els catalans han eixit a per totes. Cal recordar que el Manlleu lluita per no descendir a OK Plata i que aquest partit era a vida o mort. Amb una forta pressió, han aconseguit empatar, amb la resistència de Marc Grau-Guiri.

Quan la cosa es posava negra, Formatjé ha tornat a treure a passejar l'stick i ha desequilibrat el marcador en el rebuig d'una falta directa provocada per targeta blava del rival i que ell mateix havia xutat i errat.

El Manlleu ho ha donat tot i ha tractat -almenys- d'empatar. Impossible. Sense porter, a 4 segons per al final, Formatjé ha marcat el quart i ha deixat eixe marcador tan lluïdor contra un rival tradicionalment combatiu.