L’Alcòdiam, eliminat de la Copa del Rei en l’últim segon de la pròrroga

En menys d’1 minut, l’Alcòdiam ha fet el que no havia aconseguit en tot el partit: marcar dos gols obra de Formatjé i Gonzalo Pérez.

En l’últim segon de la segona part de la pròrroga i quan tothom ja pensava en els penals. Així ha sigut la cruel eliminatòria de l’Alcodiam davant el Sant Just, que es converteix en la revelació de la Copa del Rei que es juga a Calafell.

Els de Lorenzo Pastor han lluitat fins a l’últim minut  de la pròrroga en els quarts de final de la Copa del Rei. Durant la major part dels 60 minuts (50 de partit i 10 de la pròrroga), el PAS Alcoi ha sigut millor, però no ha sabut aprofitar totes les ocasions.

Han jugat d’inici amb Guiri en porteria, Caco, Gonzalo Pérez, Sergi Canet i Ferrán Formatjé. L’Alcòdiam ha començat per davant en el marcador gràcies al golàs de Kyllian Gil. El Sant Just ha empatat 2 minuts més tard. Quan faltava un minut per finalitzar la primera part, Eduard Fernández ha marcat el 2-1 per als catalans.

En la segona part, l’Alcòdiam n'ha merescut més, però només ha pogut marcar de falta directa, gràcies a un potent tir de Gonzalo Pérez. Els 50 minuts han acabat en 2-2.

Ja en la pròrroga, el Sant Just ha posat el 3-2 en l’últim minut de la primera part de la pròrroga. El PAS Alcoi, quan més ho mereixia, ha encaixat el 4-2. Quedaven 2 minuts i l’emoció ha tornat al pavelló del Calafell. En menys d’1 minut, l’Alcòdiam ha fet el que no havia aconseguit en tot el partit: marcar dos gols obra de Formatjé i Gonzalo Pérez.

A partir d’ací, l’hoquei patins ha sigut injust i cruel amb els de Lorenzo Pastor, ja que han encaixat el definitiu 5-4 a falta d’un segon. Com a dada curiosa, en els 60 minuts d'infart, l’Alcòdiam no ha aconseguit passar de les 9 faltes.