L'Alcòdiam empata contra els àrbitres i l'Alcobendas

• Jordi Reverter i Raul Burgos han fet repetir una falta directa favorable a l'Alcobendas perquè Guiri s'havia mogut
  • Pròxim partit, 12 de desembre a Alcoi davant del Barça a les 20:15

L'Alcobendas no podia perdre de cap de les maneres. I fins que l'ex alcodiamista César Candanedo no va marcar una falta directa no van parar. I per a que ho aconseguira, els àrbitres van obligar a repetir el llançament fins a tres vegades i van traure targeta blavar el porter, Guiri. Un escàndol que, no obstant això, manté els de Pastor en el colideratge amb els madrilenys.

Malestar absolut en la parròquia alcodiamista després de l'espectacle oferit en directe per l'Alcobendas en youtube (res a veure amb la qualitat i els paràmetres audiovisuals que ofereix l'Alcòdiam cada dia en les seues retransmissions) i que tot el món va poder veure. Amb el 0 a 2 en el marcador per als d'Alcoi, els àrbitres no van parar fins que l'Alcobendas -almenys- empatà. I perquè els madrilenys no tenien gasolina per a més. En cas contrari, haurien guanyat.

La jugada clau és la del 2-2 a huit minuts per al final. César Candanedo, ara en les files de l'Alcobendas, llança una falta directa. Els àrbitres (prenguen nota) Raul Burgos i Jordi Reverter, la fan repetir en entendre que Guiri s'havia mogut. La torna a errar i els col.legiats tornen a fer repetir traient targeta blava a Marc Grau 'Guiri'. Sembla que ni en 1000 vegades li hagueren marcat al fenomen de Guiri. Així que, expulsant-lo va ser l'única manera. Castañer, porter suplent, no va poder fer res.

Així es resumeix la història d'un partit que, en perspectiva i calma, és bo per a l'Alcòdiam, que no ha perdut en la posta del màxim contrincant, que, per cert, haurà de vindre a Alcoi i -esperem- amb el Miguel Sarasa ple de gom a gom.

Bon partit fins als últims 10 minuts

Partit paregut als dos anteriors on la igualtat ha estat total en el primer període entre els dos equips. Però a 5 minuts per al descans, els d'Alcoi desnivellaven el marcador. Els guerrers de Pastor sempre arrisquen una mica més i obtenen resultats. Aixó, el primer gol l'ha fet Agustín Domínguez en culminar una gran jugada personal i davant la sorpresa del públic -que en aquesta Comunitat sí que poden acudir als encontres- gens acostumat a veure perdre el seu equip.

El joc s'obria i l'Alcòdiam tenia més espais. I de falta directa, al cap de 5 minuts de la segona meitat, Gonzalo Pérez transformava clar i "al lloc". Minuts després, Formatjé desaprofitava una altra falta directa que treia molt bé el porter madrileny.