L’Alcòdiam empata davant l'Arenys amb un controvertit final (4-4)

Captura de pantalla / canal Youtube de la Parlem Ok Liga
  • A deu segons del final, l'Arenys va empatar amb un gol d'una polèmica falta directa.
  • L'Alcòdiam suma un punt i queda cinquè en la taula classificatòria amb 10 punts.

El P.A.S Alcoi suma 1 punt contra el CE Arenys en la 5a jornada de la Parlem OK Lliga. El conjunt blaugrana va dominar el marcador fins que, a deu segons del xiulet final, l'Arenys va empatar amb un gol d'una polèmica falta directa

L'Arenys va eixir a la pista amb la intenció d'aconseguir la primera victòria de la temporada i al minut un va estrenar el marcador (1-0). L’Alcòdiam, va saber reaccionar de seguida i al minut 8 arribava el gol de l'empat amb un tir a l'esquadra de la porteria rival de Ferran Formatjé (1-1).

Amb el partit igualat, tots dos equips es van mostrar encara més competitius. Els porters van protagonitzar els següents minuts amb la parada de dos penals seguits, un de cada conjunt, que van impedir sumar punts per cap de les parts.

El P.A.S va saber avançar-se en el marcador, aquesta vegada amb un tir de Tutti Baieli (1-2). El CE Arenys, no obstant això, va tornar a empatar el partit amb un gol de falta directa, en el minut 18 (2-2). La primera part acabava sense més moviments en el marcador.

El segon temps va començar amb calma, fins que Biel Pujadas va desfer l'empat (2-3). La jornada va continuar amb una bona competició per totes dues parts, però una targeta blava sobre Agustín Domínguez va provocar que L’Alcòdiam es quedara amb un jugador menys. L'Arenys va aprofitar aquesta oportunitat per a empatar de nou el partit. El protagonista, de nou, va anar Marc Puigvert, que va anotar el seu segon tant (3-3).

El pavelló de l'Arenys es va vindre a dalt amb les esperances de guanyar el primer partit de lliga, però poc els va durar l'alegria amb l'arribada del quart gol del conjunt de Pastor, marcat per Caco Ceschin (3-4).

La cinquena jornada, que semblava favorable per a l’Alcòdiam, va fer un gir de 180° a deu segons del xiulet final, quan Gonzalo Pérez va rebre una targeta blava i Marc Puigvert va igualar el marcador amb un gol de falta directa (4-4).

El partit va tindre un polèmic desenllaç que suma 1 punt a cadascun dels equips. Amb aquest resultat, l’Alcòdiam queda cinqué en la taula classificatòria amb 10 punts.

P.A.S Alcoi: Ferran Formatjé, Gonzalo Pérez, Ivan Morales, Biel Pujadas i Guiri (cinc inicials) Caco Ceschin, Tutti Baieli, Agustín Domínguez, Javier Verdú i Joan Oltra.

Gols: Ferran Formatjé (1-1), Tutti Baieli (1-2), Biel Pujadas (2-2), Caco Ceschin (3-4).