L’Alcòdiam empata el primer partit de lliga davant el Maçanet (2-2)

Alcòdiam - Maçanet

Aquest dissabte ha tingut lloc al Pavelló Miguel Sarasa el primer partit de lliga deL’Alcòdiam. El primer rival en l’OK Lliga Plata Sur ha sigut el Maçanet, entrenat per Jordi Rodríguez. Els golejadors dels d’Alcoi han sigut Pere Cañellas i Gonzalo Pérez.

En la primera meitat s’ha pogut vore un partit molt igualat on cap dels dos equips volia començar la temporada encaixant el primer gol, però al minut 18 ha arribat el primer de l’encontre, obra de Pere Cañellas. Amb aquest gol el partit arribaria al descans, amb tot per decidir en la segona meitad.

Als dos minuts de la segona part, l’equip català posava l’empat al marcador, gràcies al gol de Rubén Fernández. Amb aquest gol, el PAS Alcoi ha sabut reaccionar i als cinc minuts ha tornat a posar-se per davant amb el gol de Gonzalo Pérez, però dos minuts després Raúl Pelicano tornava a empatar el partit, gràcies a una falta directa. La victòria ha pogut quedar-se a Alcoi, ja que l’Alcòdiam ha disposat de dos faltes directes i l’arbitre ha anul.lat un gol més que dubitatiu. Així i tot, destacar el bon partit de Guiri baix pals i l’intensitat de tots els jugadors del PAS Alcoi.

El quintet inicial del l’Alcòdiam ha sigut Marc Grau en porteria, Ferran Formatjé, Agustín Domínguez, Pere Cañellas i Carlos Pérez. La pròxima jornada els de Lorenzo Pastor jugaran fora de casa davant el Sant Feliu, partit que es disputarà el pròxim dissabte a les 19:45h.