L'Alcòdiam es deixa el triomf en l'últim sospir davant el líder Vendrell (2-2)

Gonzalo Pérez continua coma  màxim golejador amb 14 dianes en 7 partits

El Patí Alcòdiam ha deixat escapar un put davant del líder després d'anar guanyant per 2 a 0 al descans. A 19 segons per a la fi, el Vendrell emparava deixant gelada l'afició. Continuen a dos punts del lideratge i molt ben situats en la classificació.

Era un partit vital per al futur de l'equip i segurament per a l'ascens. Començà molt bé posant-se amb un contundent 2 a 0 en una gran primera part i amb dues dianes anotades per Formatjé, jugador vital en l'atac. Però a poc a poc, el Vendrell, un dels equips cridats a estar l'any que ve en l'OK Lliga es feia amb el domini del joc, marcava de penal el 2 a 1 i a només 19 segons per al final, aconseguia empatar. Un empat que als catalans els sap a glòria.

El que importa, tot i la decepció del transcurs del partit, era puntuar davant d'un rival directe, i de segur, aquest empat serà fonamental a final de temporada.

Pels alcodiamistes han jugat Guiri, Formatjé, Dominguez, Deri Mataix, Cañellas i Gonzalo Pérez.

Curiosament, Gonzalo no marcà ahir tot i que continua sent el màxim golejador de la Lliga sud de l'OK plata, amb 14 gols en 7 partits, és a dir, a 2 per encontre.

El pròxim partit es juga a Barcelona davant del segon equip del Barça, que és huité a quatre del PAS.