L'Alcòdiam fa olor a Europa: 1-3 en Caldes

• El PAS aconsegueix ofocialment la permanència.
  • Gran reacció de l'equip amb l'1 a 0 amb un vertader partidàs de Morales.

Partidàs del PAS en Caldes davant d'un rival molt competitiu que res ha pogut fer en els darrers últims minuts per a superar els de Lorenzo Pastor. Màxima resolució i efectivitat i dos homes que estan que se n'ixen: Morales i Domínguez. Ja no es parla de permanència. Comença a ser seriosa la possibilitat de quedar en llocs europeus a final de la Lliga regular. Morales, Domínguez i Gonzalo han anotat.

Molt bon partit, i damunt molt entretingut. Tot i que la primera part ha estat prou avorrida, l'Alcòdiam sempre ha estat més incissiu i perillós. Superat el primer període, absolutament de tanteig, la segona meitat ha estat una altra cosa. Els de Pastor han contingut els atacs catalans, però tot i això, ha estat el Caldes qui s'ha avançat transcorreguts 4 minuts. Rovira ha superat Guiri, qui, com sempre, ha estat excepcional perquè ha aturat un penal (dubtós) comés per ell mateix. Haguera estat el 2 a 0.

L'Alcòdiam ha reaccionat molt bé amb un Morales espectacular i ha tinghut dues ocasions molt bones. La primera desbaratada pel porter català i la segona, que s'ha estavellat al pal.

Al minut 8 de la segona, el Caldes ha fet la dècima falta, i Morales no ho ha desaprofitat. Empat a 1. En eixe moment, el Caldes ho ha tornat a intentar, però Guiri ho aturava tot i el trident Morales-Domínguez i unes vegades Formatjé i altres Gonzalo, creaven massa problemes al contracolp. Així, a 3:40 per al final, Domínguez avançava els alcoians en una jugada personal de gran qualitat i gran definició amb l'stick, elevant la bola sobre el porter.

El temps s'ha consumit i en l'últim sospir, sense porter, Gonzalo ha aprofitat un retruc per a anotar des del seu camp. 1 a 3 i a pensar en Europa.