L’Alcodiam fa patir al Miguel Sarasa i suma tres punts davant el Vilafranca (5-2)

Alcodiam vs Vilafranca
  • Gols de: Agustín Domínguez, Biel Pujadas, Gonzalo Pérez, Ivan Morales (2).

L’Alcodiam aconsegueix la seua primera victòria de la segona volta davant el Vilafranca (5-2) amb un partit ple d'emocions.

El Vilafranca va eixir a la pista amb ganes d'aconseguir la seua primera victòria de la lliga i no li ho va posar fàcil a l’Alcodiam. El visitant, sense res a perdre, va ser un equip ofensiu i va arriscar en tot moment porteria. El Alcodiam, per part seua, també va seguir la seua dinàmica ofensiva, però encara així la possessió va estar molt igualada durant la primera part i no va ser fins al minut 19 quan Roger Martí va sorprendre a Guiri amb el primer gol de la nit (0-1). Poc els va durar l'alegria ja que, tan sols dos minuts després, Biel Pujadas va anotar el 1-1 de l'empat amb el qual finalitzava el primer temps del partit.

La segona part va començar més ràpida i perillosa i en tan sols quatre minuts, l'àrbitre va xiular dos penals a favor del conjunt blaugrana. Gonzalo Pérez no va poder marcar en el primer però Agus va encertar en el segon i va posar el marcador 2-1. Minuts després la graderia es va quedar paralitzada per un colp al cap que va rebre Ivan Morales. Afortunadament, el dorsal número quatre va ser atés de manera immediata i tot va quedar en un esglai.

El Vilafranca va tindre l'oportunitat d'empatar en la desena falta de l’Alcodiam, però Guiri va salvar al seu equip amb dues grans parades. La tensió en el partit va anar incrementant i, amb ella, els nervis de la plantilla del Vilafranca. Del Riu, jugador del rival, va rebre una targeta blava per enganxar amb l'estic a Morals, i aquest va llançar la falta directa que va conduir a l’Alcodiam al 3-1.

Mancant dos minuts per al final i, quan tot semblava que anava bé, el Vilafranca va estrényer més i va marcar el 3-2. Segons més tard, Roger Martí va ocasionar una altra targeta blava per agafar-li la samarreta a Morals i aquest va marcar el seu segon gol de la nit (4-2)

Les queixes per part del conjunt visitant van ser de menys a més per les dues targetes blaves consecutives i van paralitzar el partit uns segons amb les seues protestes a l'àrbitre que, finalment, va expulsar als dos porters. Després d'aquest episodi de queixes, el partit va continuar amb la porteria buida, i Gonzalo Pérez va donar punt final al partit amb un últim gol (5-2).

Amb aquest resultat l’Alcodiam suma 19 punts i es posiciona seté en la classificació.