L’Alcodiam goleja al Voltregá i suma tres importants punts (6-1)

Alcodiam vs Voltregá
  • Gols: Gonzalo Pérez, Biel Pujadas (3), Ferran Formatjé, Ivan Morales.
  • Biel Pujadas aconseguia fer el seu primer hat-trick com a blaugrana.

Un frenètic Alcodiam, després del seu pas per Europa, va reprendre la Parlem Ok Lliga en gran. Biel Pujadas va marcar el seu primer hat-trick com a blaugrana i Guiri va tornar a salvar a l'equip en diverses ocasions.

Quatre dies després del partit europeu davant el Braga, el Alcodiam ha tornat en gran a la Parlem Ok Lliga amb una victòria davant el Voltregá. A Europa, malgrat el resultat contradictòria, els de Pastor van ser superiors als portuguesos, i això li ha donat confiança per a continuar la competició nacional.

Els primers compassos del partit van transcórrer amb un alt ritme, i cap dels equips va dominar el joc. L’Alcodiam va saber avançar-se i, als nou minuts de partit, Gonzalo Pérez va anotar el primer gol de la nit (1-0). La diana del P.A.S va alterar al Voltregá i, tan sols dos minuts després, Didac Alonso va sorprendre a Guiri amb un tir des de meitat de pista que va acabar en gol (1-1). El P.A.S Alcoi no va tardar a reaccionar i, després d'una passada de Morales a Pujadas, aquest va posar el marcador en 2-1. El segon gol li va donar a l'equip de Pastor confiança per a anar a més durant el temps restant, i així va ocórrer. El conjunt blaugrana va tindre absolut control de la possessió i va tindre pressió constantment a la porteria del Voltregá, fins que, a tres minuts del final de la primera part, Ferran Formatjé va marcar el tercer gol de l’Alcodiam (3-1).

En la segona meitat l'equip visitant va pujar el ritme i el resultat favorable de l’Alcodiam es va posar en perill. De no ser per les parades estel·lars de Guiri, el marcador del partit hauria variat.

Biel Pujadas no es va conformar amb un únic gol. El dorsal 6 va recuperar la bola a la meitat de la pista i no va fallar davant el porter (4-1). Des d'aquest quart gol, l’Alcodiam va liderar encara més el partit i, encara que el Voltregà el va intentar, no va aconseguir marcar ni un altre gol.

Els de Pastor, en canvi, no es van conformar amb 4 gols i van anar a més. L’Alcodiam no va deixar a penes jugar al Voltregá i va continuar generant perill en la porteria de Javier Sánchez. En el 47? de joc, després d'una contra per part del conjunt local, Biel Pujadas aconseguia fer el seu primer hat-trick com a blaugrana i va posar el marcador a 5-1.

Encara així cinc gols no van ser suficients per als de Pastor i, a dos segons del xiulet final, Morales va concloure la jornada amb un sisé gol (6-1).

Amb aquest triomf, l’Alcodiam torna a sumar tres punts en la OK Lliga i es posiciona seté en la classificació amb 22 punts. Per davant, a un punt de diferència, es troba l'Igualada i, una posició més a baix, el Lleida amb 19 punts. La pròxima cita de lliga serà el dissabte 4 de febrer davant el Girona a les 20 hores.

Cinc inicial: Ivan Morales, Caco Ceschin, Gonzalo Pérez, Ferran Formatjé i Guiri

Gols: Gonzalo Pérez, Biel Pujadas (3), Ferran Formatjé, Ivan Morales.