L'Alcòdiam guanya a Sant Feliu (2-4) i confirma el lideratge

• Guiri ha aturat un penal amb l'empat a 2 -3 en el marcador. En els instans posteriors, l'Alcòdiam ha sentenciat

Els de Pastor han superat amb calma i intel·ligència el Sant Feliu, un rival sempre molt complicat i que ha posat la derrota molt cara. Formatjé (3) i Domínguez, els golejadors. L'Alcòdiam és líder en solitari. Guiri, com quasi sempre, determinant baix els pals.

Líder en solitari amb 28 punts. Temien els alcodiamistes aquest rival i aquesta pista, sempre molt complicada. I consideraven vital véncer per consolidar la posició en la taula i afrontar el descans de Copa de les pròximes setmanes.

El Patí ha disputat un encontre molt seriós i l'ha madurat amb molt de coneixement, 'apretant' i marcant en moments molt importants del partit. El Sant Feliu, molt ben plantat i combatiu, ha venut cara la derrota que s'ha registrat en els últims 8 minuts.

S'ha avançat el Sant Feliu en el minut 2 per obra de Figueres. Formatjé ha empatat a 8 per a la fi de la primera part. Se n'ha anat al descans per davant l'Alcòdiam perquè Formatjé ha anotat l'1 a 2  al contracolp quan restava poc més d'un minut.

Només arrancar el segona acte, Figueres empatava de nou. S'han registrat a partir d'eixe moment els moments més intensos i s'han succeït els atacs i contracolps per part dels dos equips. De fet, no s'ha desnivellat el marcador fins que el marcador reflectia que restaven 8 minuts per a la fi. Formatjé feia el 2 a 3 i es vivia el moment crucial del partit. Penal a 2 minuts per a la fi a favor del Sant Feliu. Marc Grau 'Guiri' l'atura i li dóna quasi els dos punts al seu equip. En els segons finals, Formatjé complia amb la tradició del hat-trick, de penal.