L’Alcòdiam guanya el primer partit de lliga davant el Sant Feliu (4-6)

Imatge via xarxes socials PAS Alcoi

dissabte 2 de novembre juguen la tercera jornada davant el CD Santa Maria del Pilar en casa, a les 20.15h.

El conjunt alcoià s’ha desplaçat aquest dissabte a Sant Feliu per disputar la segona jornada de l’OK Lliga Plata, partit que acabaria amb la victòria de l’Alcodiam per 4 gols a 6. Els golejadors han sigut: Gonzalo Pérez (2), Ferran Formatje, Pere Cañellas (2) i Carlos Pérez

L’equip dirigit per Lorenzo Pastor ja coneix la victòria en l’Ok Lliga Plata. Als 5 minuts el PAS Alcoi ja anava guanyant 0-2, gràcies als gols de Carlos Pérez i Pere Cañellas. Seguidament, el conjunt català ha retallat distàncies al marcador amb el gol de Aleix Vera i, cinc minuts abans del descans han empatat a dos, obra de Sergi Fajas.

En la segona meitat, l’Alcòdiam s’ha posat dos gols per davant al marcador, amb els gols de Gonzalo Pérez i Ferran Formatje. El Sant Feliu no donava encara el partit per perdut i s’ha posat 3-4. Però finalment, els gols de Gonzalo Pérez i Pere Cañellas han deixat el partit molt a favor. A falta de set minuts l’equip local ha fet el quart, però ja no han tingut temps de reacció.

El quintet inicial ha estat format per Marc Grau en porteria, Ferran Formatje, Pere Cañellas, Gonzalo Pérez i Carlos Pérez. Cal recordar que el dissabte 2 de novembre juguen la tercera jornada davant el CD Santa Maria del Pilar en casa, a les 20.15h.