L'Alcòdiam guanya el Santa María de Madrid per 6-4 i ja és tercer

Foto de l?INSTAGRAM del Patí

Gonzalo Pérez, amb 5 gols, és tercer màxim anotador de l'OK Lliga Plata Sur

Segona victòria consecutiva del Patí Alcòdiam, aquesta vegada contra els madrilenys del Santa Maria. Gran partit que confirma que els alcoians volen tornar com més aviat a l'OK Lliga.

Després del gran partit de la setmana passada a Sant Feliu on es va véncer i convéncer, aquest dissabte, la víctima ha estat el Santa María de Madrid, que arribava a Alcoi amb la condició d'acabat d'ascendir guerrer. De fet, així s'ha mostrat durant tot l'encontre. Difícil, rocós i valent davant d'un Alcòdiam que ha demostrat molt d'ofici, contundència i seriositat en els moments més delicats.

6 a 4 ha estat el resultat final que, potser no reflecteix el domini alcodiamista. Només en l'inici de la segona part els madrilenys han incomodat els alcoians forçant un 3 a 2 que ràpidament se n'ha anat cap al 6 a 2. En els últims minuts, amb el relaxament habitual en aquests casos, han reviscolat sense que el marcador perillara.

6-4 Villares

L'Alcòdiam aconsegueix així dues victòries i un empat (en la primera jornada davant del Maçanet a casa) i és tercer amb 7 punts, a només dos del líder, el Sant Cugat.