L’Alcodiam Júnior passa a la final del Campionat d'Espanya

Alcodiam Júnior
  • Les finals es disputaran en Alameda Osuna (Madrid) del 26 al 28 de maig.
  • L’Alcodiam s'enfrontarà al CD Aurrera, CAA Dominics i l'Igualada

El conjunt júnior del P.A.S Alcoi passa a la següent fase del nacional després de guanyar quatre de les cinc trobades de la fase sector sud del Campionat d'Espanya.Les finals es disputaran en Alameda Osuna (Madrid) del 26 al 28 de maig.

Els Júnior de la pedrera blaugrana van brillar en la fase sector sud del Campionat d'Espanya Júnior, organitzat per l’Alcodiam, el passat cap de setmana del 5 al 7 de maig.

Després dels enfrontaments, el conjunt Júnior va aconseguir quedar en segona posició, obtenint així el passe a la final del Campionat d'Espanya. El conjunt local del Sporting, també present en la competició, va concloure la seua passada pel nacional després de quedar tercer en la classificació.

El P.A.S Alcoi va començar en gran la competició sumant dues victòries en un mateix dia primer contra el CHP Cájar Granada (2-5) i després amb una golejada davant el CP Irlandeses(7-0). El 6 de maig van tindre una de cada. Al matí, el Miguel Sarasa va acollir el derbi entre els blaugrana i l'Sporting Alcoi, que va finalitzar amb victòria d'un gol per a l’Alcodiam (1-2). A la vesprada arribava l'única derrota contra el CP Alcobendas (8-1), líder de la fase sector sud del campionat. Malgrat aquest resultat, l’Alcodiam Júnior va poder acabar la seua experiència amb bon sabor de boca amb una última victòria davant el STA Mª del Pilar 2-1.

Amb aquests resultats i quatre de cinc partits conquistats, l’Alcodiam va aconseguir el passe a la final del Campionat d'Espanya amb una segona posició darrere de l’Alcobendas.

La plantilla del júnior formada per Jorge Balmaseda, Jacobo Balmaseda, Pablo Beltrán, Álvaro Guillen, Nicolás Jordá, Jorge Mira, Jorge Thornes, Alejandro Verdú, Hugo Verdú i Joan Oltra (integrant del primer equip) viatjarà el del 26 al 28 de maig a Alameda Osuna, Madrid, per a disputar la final del Campionat d'Espanya Júnior.

La final reunirà huit equips: CAA Dominics, Deportivo Liceo, Igualada Rigat HC, FC Barcelona, UDC Rochapea, el CD Aurrerá, i l’Alcobendas i el P.A.S Alcoi, vencedors del Sector Sud. L’Alcodiam s'enfrontarà al CD Aurrera, CAA Dominics i l'Igualada