El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam mostra clarament la seua milloria i amenaça a eixir del descens (3-2 al Vendrell)

Foto d'un dels partits al Mutua de Levante /AM

Següent estació, el dissabte 15 de desembre a les 20.30 al camp del Sant Cugat, que té un punt més que l'Alcòdiam.

El Patí Alcòdiam Salesians s'ha imposat aquest dissabte al Vendrell per 3 gols a 2 en un ajustat partit davant d'un rival que es troba també en la zona baixa de la classificació. Roc Llisa es consolida com el golejador de l'equip.

La salvacióla marca el Girona amb 8 punts, només 1 més que el Patí, que ha sumat 4 punts en els últims dos partits i veu la tranquil.litat a prop. I és que en l'OK Lliga cal recordar que descendeixen 4 equips dels 16 que hi participen i hi ha equips com ara el Reus o el Barça que són intocables.

Això vol dir que partits com ara el de dissabte són vertaderes finals que marcaran el devenir dels descensos i les salvacions quan acabe la competició regular.

Conscients d'això, el PAS ha eixit decidir a emportar-se els tres punts, amb un Roc Llisa convertit en el vertader líder golejador del conjunt de Punset. De fet, dos dels 3 gols els va fer el jugador català.

En el primer quart d'hora aconseguia els dos gols, en dos jugades combinatives molt treballades per part de l'equip. Les coses es posaven molt bé per als alcodianistes. Però els catalans acurtaven distàncies poc després (Pellizzari). El partit resultava trepidant i, ara era el Vendrell qui empatava (Miquel)  a 2 amb mala sort per als alcoians, perquè la bola tocava en l'stick d'un jugador local. De màxima falta i amb molt de suspense, Castanheira materialitzava el 3 a 2 que seria definitiu. Restaven dos minuts per al final.

Últims minuts amb moltes precaucions  i patiment que acabaria amb final feliç per als alcoians.