L'Alcòdiam pega un colp damunt de la taula i guanya el Reus (5-1)

Foto Mireia Martí
  • Morales es suma al llistat de líders de l'equip amb una gran actuació i dos gols

Vibrant, divertit, intens i amb gols. Així podem descriure el partit viscut aquest dimarts en el Frasncesc Laporta amb un Alcòdiam 'desmelenat', capaç de carregar-se al totpoderós Reus per 5 a 1. Morales, amb dos gols, agafa presència i lideratge en aquest equip que ha tornat a guanyar 5 jornades després.

No era, potser, aquesta, la jornada fixada al calendari per a la reacció de l'Alcòdiam després de cinc jornades sense guanyar. Perquè el Reus és un dels grans de la PARLEM i sol disputar cada any competició europea i amb èxit.

Però els de Pastor han demostrat una grandíssima capacitat ofensiva, gran concentració i cap complex. Morales, que ha agafat galons en aquest equip, ha anotat un doblet importantíssim per a la seua confiança i la de tot l'equip.

S'avançava l'Alcòdiam per obra de Formatjé, de tir directe provocat per una targeta blava al visitant Compagno. Salvat feia l'empat a 1 i abans del descans, era Gonzalo qui es reconciliava amb el gol.

Amb el 2 a 1 s'arribava al descans i en la represa, els alcodiamistes mostraven la seua superioritat ampliant l'avantatge. Dos de Morales i un de Pujadas per arribar al 5 a 1 final.

Grans últims minuts de l'encontre amb la graderia entregada i la presència de l'home de pedrera, Verdú.