L'Alcòdiam perd a Igualada per culpa de 3 fatídics minuts (4-3)

• Potser els de Pastor s'han relaxat amb el marcador favorable d'1 a 3

Llàstima perquè els de Lorenzo Pastor tenien el partit totalment dominat i amb 1 a 3. Però a falta de 7 minuts per al final, tot s'ha capgirat, inclós el marcador. Morales ha fet dos dianes.

El partit ha començat molt bé per als de Lorenzo Pastor i Morales ha materialitzat a plaer una assistència fantàstica de Formatjé. Era el 0 a 1. L'Igualada ha intentat controlar el joc i ha lluitat amb força per aconseguir l'empat, però ha estat l'Alcòdiam qui ha colpejat per segona vegada.

El mateix Morales feia el 0 a 2. I és que els alcodiamistes els fan a parells.

La segona part arrancava amb un Igualada totalment llançat, i al cap de pocs minuts, Palau feia l'1 a 2 amb un tir que entrava per l'escaire.

Quan més espentava l'Igualada, Cañellas sorprenia els catalans amb un gol de picar colant-se quasi dins de la porteria. 1 a 3.

A 7 per al final, Palau feia el 2 a 3 en una jugada estranya en la qual, Guiri no ha pogut fer res. La bola s'ha colat per l'escaire. En la següent jugada, penal sobre l'Igualada i Marc Palau tornar a marcar. En tres minuts, del quasi triomf a l'empat.

El partit es posava boig, molt bonic, i Gonzalo errava un penal (repetit, per cert perquè el porter s'havia avançat), gol que haguera suposat el 3 a 4. I n només no s'avançava, sino que l'Igualada capgirava el marcador amb el PAS sobrepassat. Yeste provocava l'extasi en la seua pista. Res més s'ha pogut fer