L’Alcodiam perd davant el Braga sota un polèmic arbitratge

Alcodiam vs Braga
  • La sorpresa va vindre a 50 segons del final, quan els portuguesos van sorprendre amb el gol de l'empat (2-2). Encara que per a sorpreses, la falta que va recaure sobre Agus i que ha suposat el 2-3 a només 30 segons del final.

L’Alcodiam lluita en el retorn de la Copa d'Europa en el pavelló Miguel Sarasa, però no aconsegueix la victòria de manera injusta i perden 2-3 amb gols que van dibuixar Caco Ceschin i Biel Pujadas.

Més de deu anys sense partit europeu a Alcoi eren molts, i els alcodiamistas es van presentar amb alegria atacant. No obstant això les desicions aribtrals en l’últim minut del partit van anar en contra dels alcoians.

Els dos equips van eixir a la pista forts i cap dels dos s'ha mostrat superior, però l’Alcodiam va anar augmentant el ritme i es van fer amb la batuta de la trobada. Els de Pastor van arriscar a porteria sense cap mena de por, però no va ser fins al minut 12 quan Caco Ceschin inaugurava el marcador europeu (1-0).

Els portuguesos van voler igualar-se, però es van tropar amb l'estic de Guiri i van continuar la trobada com a perdedors. Minuts més tard, el Braga va tindre la seua oportunitat d'or per a igualar el partit però Guiri, de nou, va salvar al P.A.S de l'empat.  Quan tot semblava favorable per als de Pastor, va arribar l'empat (1-1) a tan sols dos minuts del final del primer temps.

L'empat va enaltir el ritme dels de Pastor, que van somriure d'orella a orella amb el matiner gol de Biel Pujadas (2-1). Els pròxims compassos del partit els va protagonitzar un ofensiu Alcodiam, que va atacar al Braga al 100%. Malgrat això, el segon temps va discorrer amb anades i vingudes. La sorpresa va vindre a 50 segons del final, quan els portuguesos van sorprendre amb el gol de l'empat (2-2). Encara que per a sorpreses, la falta que va recaure sobre Agus i que va suposar el 2-3 a només 30 segons del final. Les polèmiques arbitrals en els pròxims segons van abundar i el partit va finalitzar amb el marcador en contra per als de Pastor (2-3).

El pròxim compromís europeu de l’Alcodiam tindrà lloc a Portugal, l'11 de febrer, on es decidirà l'equip que continue l'aventura internacional. Fins llavors, Lorenzo Pastor i els seus jugadors se centraran en la OK Lliga per a rebre a casa al Voltregà el dimecres 1 de febrer.