L’Alcòdiam perd en l’últim minut a Reus en un partit boig (6-5)

El PAS Alcoi i el Reus, abans del partit, donant suport a una campanya contra el càncer / Reus Deportiu

A falta de dos minuts, l'Alcòdiam guanyava per 4-5.

A Lorenzo Pastor li han mostrat targeta blava en l'útim minut del partit.

El PAS Alcoi ha jugat un complicat i intens partit a la pista del Reus. El resultat final ha sigut de 6-5, però qualsevol dels dos equips ha pogut guanyar l’encontre.

L’Alcòdiam ha jugat d’inici amb Guiri en porteria, Ferran Formatjé, Sergi Canet, Gonzalo Pérez i Caco. El partit ha començat malament per als interessos dels de Lorenzo Pastor, ja que el Reus ha marcat 3 gols seguits.

Tot feia pensar que el partit anava a ser fàcil per als locals, però l’Alcòdiam ha sorprés a la pista catalana. La primera part ha finalitzat amb 3-1 gràcies al gol de Gonzalo Pérez. En el segon temps, els blaugrana han aconseguit capgirar el marcador posant el 3-4, amb 2 gols de Kyllian i altre de Sergi Canet. En eixe moment quedaven 10 minuts per finalitzar el partit.

El 4-4 ha arribat de penal favorable am Reus. Un minut més tard Formatjé ha posat el 4-5 i ja pareixia que el partit anava a finalitzar amb aquest resultat, però el conjunt del Reus li ha pegat la volta al marcador amb dos gols de Martí Casas i Maximiliano Oruste en l’últim minut.