L'Alcòdiam regala un partit divertidíssim en el seu debut en el Francesc Laporta (6-2)

Partit molot seriós dels de Pastor
  • El PAS; molt solt, centrat i efectiu, ha gaudit sobre la pista i ha fet gaudir els aficionats.
  • Guiri ha aturat 3 faltes directes, Ferran n'ha anotat 2

Partidàs de l'Alcòdiam què ha demostrat que ja és un equip consolidat en la màxima categoria de l'hoquei estatal. Aquest dissabte ha superat claríssimament el Lleida per 6 gols a 2. I això que ha començat perdent. Dos de Ferran, dos de Gonzalo i un per a Tuti i Biel han arredonit el marcador.

Ha estat molt millor l'Alcòdiam en la primera part tot i que s'han avançat els catalans al cap de 11 minuts de partit. Descuit de Caco i al contracolp, clar i gran gol de Nuno. Els de Pastor han continuat amb la mateixa dinàmica dominadora i  quasi han empatat sis minuts després amb un doble tir de Gonzalo que ha aturat el porter.

A la fi, a 3 minuts per al descans arribava l'empat. Tuti dispara des de camp propi i la bola la desvia Biel Pujadas cap a dins. Merescuda la igualada en el Francisco Laporta.

En la segona part, transcorregut 5 minuts, Formatjé ha desnivellat el marcador anotant una falta directa impecable. Directíssima de tir sec. Abans, Guri havia aturat una similar als lleidatans.

El tercer ha pujat al marcador als 8 minuts de la segona. Falta que trau Marc Grau Blanquer sobre Formatjé que assisteix Gonzalo qui, gira sobre un defensor, i l'enganxa cap a dins. 3 a 1.

Guiri ha tornat a aturar una falta directa i Tuti feia el 4 a 1 a 10 minuts per al final alçant amb molta classe la bolda sobre el cos del porter català. L'Alcòdiam s'agradava. Les coses no podien anar millor, perquè en la següent jugada, una altra falta directa provocada per les 10 faltes de Lleida acabava amb el 5 a 1. El gol, de Formatjé.

A 2 mints per al final, el Lleida ha fet el segon gol de l'honor per obra de Selva, al que ha respost Gonzalo amb un nou golàs.