L'Alcòdiam rescata un empat a 4 al Francisco Laporta davant el Sant Feliu

Foto d'Àlvaro Molina

El Sant Cugat ha empatat mentre que elMaçanet ha perdut sorprenentment en Sant Just per 5 a 1. Això manté l'equip d'Alcoi en segona posició.

Empat entre Patí Alcòdiam i el Sant Feliu a 4 gols novament en un partit trepidant en el qual els alcoians han apretat molt en els últims minuts. No ha pogut ser, però l'empat del Sant Cugat i la derrota del Maçanet deixa les coses com estaven: és a dir, en llocs d'ascens.

El partit ha estat igualadíssim tota la vesprada-nit i els catalans han tingut la victòria en la mà durant molts minuts perquè han mantingut el 3 a 4 durant 13 minuts fins que Formatjé ha empatat.

David Ros, vell conegut de l'afició alcoiana (va militar fa una dècada en el PAS en Ok Lliga) ha estat un vertader malsón i ha anotat 2 dels 4 gols del Sant Feliu.

De nou Formatjé, que està en ratxa, ha anotat dos gols. Gonzalo Pérez un i Deri Mataix l'altre.

L'Alcòdiam continua segon classificat amb 26 punts, el que el continua situant en llocs d'ascens a l'OK Lliga.

La pròxima setmana el PAS visita la pista del SAnta Maria, que ocupa la tercera posició per la cua.