L'Alcòdiam segella la permanència guanyant a Palafrugell (2-3)

• Les dos màximes penes marcades per Formatjé, fonamentals.
  • Els de Pastor s'han refet en un moment molt delicat de la segona meitat, quan el Palafruguell havia remuntat un 0 a 1
  • La parmenència, molt però que molt a prop

La data estava marcada al calendari. Guanyar a Palafruguell era sinònim de permanència. Amb molta intel·ligència, els de Pastor han superat un perillós 2 a 1 amb una gran jugada de Domínguez i una falta directa quan faltaven 3 minuts. Bravo, Alcòdiam, bravo!

Partit plantejat amb molta precaució per part dels dos equips, conscients que qui guanyara tindria peu i mig en OK lliga la pròxima temporada. El respecte ha estat mutu en els primers 15 minuts, i faltant 14 minuts per al descans, els àrbitres han xiulat una falta directa una mica dubtosa a favor de l'Alcòdiam. Ferran Formatjé, que està de dolç, l'ha marcada després de caragolejar el meta català.

Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. En el segon acte, el Palafruguell ha eixit amb més espenta, i tot i que els alcoians han dominat prou els retrucs i les jugades ofensives, CACO Ceschin ha empatat de tir dur i sec de de fora de l'àrea. Havien transcorregut 7 minuts de la represa. Dos minuts després, sense temps per a refer-se, ha arribat el 2 a 1 per obra del mateix Caco en jugada personal i sense oposició defensiva. Tota la feina de 37 minuts, per a res.

Després d'un oportú temps mort, l'Alcòdiam ha reaccionat i ha atacat amb insistència a porta catalana,

Els de Lorenzo Pastor han arriscat molt anant a l'atac, cosa que ha provocat molts contracolps i per tant moltes faltes que han acabat sumat les 10 corresponents i el penal. Marc Grau (Guiri), com sempre, ho ha turat tot amb molta calma.

Domínguez aparéix quen més el necessita l'equp

A 5 minuts per a la fi, l'Alcòdiam ha trenat una gran jugada entre Pere Cañellas i  Domínguez que ha acabat materialitzant l'argentí, que sempre aparéix en els moments més delicats. Gran gol que donava oxigen els visitants, que tornaven a creure.

I a 3 minuts per a la finalització, Palafruguell ha comés la dècima falta i Formatjé anotava de xut directe i col.locat. 2 a 3.

El partit ha mort quasi sense dificultats i amb la intel.ligència dels alcoians, que han tret molt bé, a última hora eixa 10 falta del rival.

A falta de 6 jornades, el descens està a més de 10 punts i hauria de succeir una veryadera tradèdia perquè l'Alcòdiam no estiguera un any més en la màxima categoria.