L'Alcòdiam segueix a l'alça. 2 a 7 davant de Rivas de Madrid

L'Alcòdiam progressa adequadament i aconsegueix un nou triomf a l'OK Plata Sud a la cantxa del Rivas de Madrid. En aquesta ocasió, el marcador ha estat de 2 a 7 amb un Gonzalo Pérez espectacular, que aconsegueix 3 gols i se situa com a màxim golejador de la competició.

Gonzalo Pérez està espectacular. El jugador de l'Alcòdiam és el màxim golejador amb 8 dianes, compartint el palmarés amb Pau Gilabert, del Sant Cugat. Els alcodianistes no coneixen la derrota i només han empatat en el primer encontre davant del Maçanet. La resta, victòries i sense massa problemes. Això els situa tercer a només dos punts del lideratge.

El partit d'aquest dissabte no ha tingut color. 2 a 7 a casa del Rivas, en Madrid, tot i que qui s'avançava per 1 a 0 eren els madrilenys de falta directa. 7 minuts tardava Canellas en empatar en un període molt intens i d'anades i tornades. A partir d'eixe moment, en menys de 60 segons, els alcoians es posaven 1 a 3 amb gols -de nou- de Canellas i de l'home de la pedrera, Marc Grau Blanquer. Al descans s'arribava amb 2 a 3 i amb certa sensació d'igualtat.

Gran segona part

En la segona part, l'Alcòdiam ha eixit decidit a tancar quant abans el partit. I ho han fet amb grans gols de Gonzalo Pérez i l'argentí .Gabriel Domínguez. A 6 minuts per a la fi, l'Alcòdiam ja havia arredonit el marcador i els madrilenys no pogueren més que demanar com més aviat millor, el xiulit final.