L’Alcodiam suma tres punts a casa i es manté en posicions de playoff

• Pujadas va tancar la primera part amb el primer gol de la nit (1-0). En l'últim minuto del partit, el mateix golejador va posar el 2-0 i, mancant 24 segons i després d'un magnífic regateig, Morals va marcar el 3-0 final.

L’Alcodiam guanya a l'Arenys de Munt en un partit igualat, on l'últim minut va ser definitiu per al 3-0. Biel Pujadas va tornar a relluir amb un doblet i Ivan Morales va tancar la jornada amb el tercer a 24 segons del final.

Amb el recent comiat de l’Europe Cup, el P.A.S Alcoi ha représ la Parlem OK lliga amb una important victòria davant l'Arenys de Munt amb la qual es posa seté en la classificació i s'aferma la posició de play-off. L’Alcodiam, malgrat la superior numèrica en el marcador final, va disputar un joc molt igualat al de l'Arenys de Munt, que va vindre a Alcoi amb ganes de puntuar i eixir de la zona del descens.

Tots dos equips van eixir a la pista barallant per la possessió de la pilota, però no es va arribar a definir del tot. Ni l’Alcodiam ni l'Arenys van dominar el joc i van tardar deu minuts a despertar-se. Ferran Formatjé va protagonitzar la primera oportunitat de la nit amb un tir que va donar en el travesser. Segons més vesprades i, veient el perill ocasionat per l’alcodiamista, els visitants van arriscar a la porteria de Guiri amb un tir llunyà que va frenar el porter.

Els següents compassos del partit van mancar d'emoció i tensió, i cap dels conjunts va generar cap ocasió de gol, per la qual cosa la situació començava a ser preocupant. L’Alcodiam ho tenia tot a favor, jugar a casa contra un dels cuers, però en hoquei tot és possible i els equips inferiors poden sorprendre sempre. No va ser fins al minut 24 quan va arribar el primer gol de la jornada. Ivan Morales després d'un tret, va generar un rebutge que va aprofitar Biel Pujadas per a posar el marcador a 1-0.

L’Alcodiam va iniciar la segona part centrat en l'atac i amb la predisposició de retallar diferències en el marcador.la plantilla blaugrana va ser, tímidament, més a l'aguait de la porteria de Guillem García, però est, centrat en la seua funció de parar pilotes, va evitar que el conjunt blaugrana sumara més gols. Guiri, per part seua, tampoc va permetre que l'Arenys s'igualara en diverses ocasions de perill.

El segon temps es va desenvolupar sense cap altra acció a destacar i amb un avantatge blaugrana, però amb victòria merescuda per tots dos conjunts. Però el P.A.S Alcoi és hoquei i en hoquei, reiterem, tot pot passar. A cinquanta segons del final i amb el resultat 1-0 sota el braç, l'entrenador de l'Arenys va posar en marxa una decisió autodestructiva i va llevar al porter. Amb la porteria lliure, Pujadas va posar el 2-0 i, mancant 24 segons i després d'un magnífic regateig, Morals va marcar el 3-0 final.

Amb aquest resultat l’Alcodiam suma tres punts i es posiciona seté en la taula classificatòria amb 26 punts. El P.A.S Alcoi tornarà a competir aquest dissabte 18 de febrer davant el Sant Cugat, on tindrà l'oportunitat de sumar altres tres punts més abans d'iniciar el Tourmalet.

Cinc inicial: Biel Pujadas, Ivan Morales, Caco Ceschin, Ferran Formatjé, Guiri

Gols: Biel Pujadas (2) i Ivan Morales