L’Alcodiam suma tres punts en Sant Cugat (2-3)

• Gols: Biel Pujadas, Caco Ceschin i Ivan Morales

L’Alcodiam guanya al Sant Cugat i suma sis punts consecutius abans d'iniciar el tourmalet.

El P.A.S Alcoi aconsegueix el seu principal objectiu a curt termini i suma sis punts consecutius en la Parlem Ok Lliga. El conjunt blaugrana conclou la ratxa de partits “assequibles” amb bons resultats i aconsegueix fer-se amb la setena posició de la taula amb 29 punts, igual que l'Igualada, abans d'iniciar el Tourmalet que li enfrontarà als cinc primers de la classificació (Noia, Liceu, Barça, Reus i Calafell).

L'últim partit que va disputar el P.A.S Alcoi va ser aquest dissabte 18 de febrer contra el Sant Cugat, segon per la cua, en el Pavelló 2 de Rambla Celler. Amb la recent victòria davant l'Arenys de Munt a casa, els de Pastor van eixir confiats a la pista i van aconseguir guanyar el partit gràcies al seu joc defensiu i a l'actuació estel·lar de Guiri que, una vegada més, va ser la figura clau per a portar la victòria a casa.

El conjunt blaugrana es va anar al descans liderant el marcador 1-2, amb gols marcats per Biel Pujadas i Caco Ceschin. A deu minuts del final del partit,el Sant Cugat va empatar als alcoians gràcies a una falta directa que va llançar Abel Moya. No obstant això, a quatre minuts del final, Ivan Morales va marcar el gol de la victòria.

El pròxim partit serà aquest dissabte 25 de febrer davant el Noia a les 20:15 hores al pavelló Miguel Sarasa.

Cinc inicial: Biel Pujadas, Ivan Morales, Gonzalo Pérez, Ferran Formatjé i Guiri

Gols: Biel Pujadas, Caco Ceschin i Ivan Morales