L'Alcòdiam també guanya al Santa Maria del Pilar (3-7)

Una imatge d'esta temporda
  • El Jugador de la pedrera, Marc Grau Blanquer, ha marcat el quart i el seté gol.
  • Formatjé ha llevat les esperances els madrilenys anotant el 2 a 5 quan millor estaven els locals.
  • Gonzalo Pérez, amb 19 gols, pitxitxi 'compartit' amb dos jugadors del Sant Cugat,

Nou triomf de l'Alcòdiam, esta vegada al camp del Santa Maria del Pilar de Madrid per 3 gols a 7. Un resultat que situa els alcoians en segona posició, o el que és el mateix, en lloc d'ascens directe a l'OK Lliga.

Cañellas ha estrenat el marcador en el minut 4 i Deri Mataix ha anotat dos seguits arribant al descans amb un contundent 0 a 3 a favor dels alcoians.

Una de les bones notícies de la jornada ha estat que ha tornat a marcar Marc Grau Blanquer, un jugador de la pedrera que ha passat pel Lleida en les darreres temporades. Del seu stick ha eixit el 4 i el seté gol de l'Alcòdiam. Acumula 7 al seu compte personal.

La segona meitat ha arrancat amb l'equip local molt entxufat i ha aconseguit marcar dos gols relativament fàcil. Els madrilenys han apretat de valent, però aleshores ha aparegut l'home més de moda de l'equip blau-grana, Formatjé, qui ha fet el 2 a 5 a 14 minuts per a la finalització.

Gonzalo Pérez, el killer de l'Alcòdiam, ha aparegit per fer el 2 a 6, i ja suma 19 gols, situant-se com a màxim golejador de la Lliga Sur Plata en companyia de Pau Gilabert i David Yepes